Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

536 commentaren van in totaal 536 beoordelingen
Service
Jolanda A. Wakkee (Bilthoven)
12/07/2018
8

Voelde mij zeer op mijn gemak. Vriendelijke benadering.Ik wilde graag buiten wachten daar het zo mooi weer was; er werd door een medewerker gelijk een stoel buiten gezet!Een correcte & duidelijke uitleg betreffende de rekening.

Service
Schouten (Hilversum)
12/07/2018
8

Ik was super tevreden over de service en deskundigheid. Na mijn verhuizing ben ik weer terug gekomen bij **** en ik ben weer als van ouds geholpen. Er werdt zelfs meegedacht dmv een betalingsregeling. Waardoor ik toch de nodige reparatie kon laten uitvoeren.

Service
J. Sprangers (Baarn)
11/07/2018
9

Zoals bij de aankoop van de CHR Hybride, precies 1 jaar geleden, werd overeengekomen is voor het onderhoud van mijn auto 1 maand tevoren een telefonische afspraak gemaakt . De auto werd keurig op tijd op mijn adres opgehaald en de vervangauto achter gelaten en een dag later weer gebracht/ opgehaald. Na een toelichting op het uitgevoerde( 1ste en klein ) onderhoud kreeg ik de factuur met specificatie die alleszins redelijk was .Alle contacten tot nu toe verliepen heel vlotjes met vriendelijke en kundige medewerkers.Gewoon een hele goede Toyota dealer, daar in Hilversum!

Service
Rob Nijkamp
11/07/2018
10

Heb er nu 3 auto's gekocht. Goede voorlichting bij de aanschaf en goede service bij onderhoud.

Service
P. van der Horst (Hilversum)
09/07/2018
9

Je wordt er prettig te woord gestaan, ze zijn vooraf duidelijk over de kosten en ze doen wat ze beloven.

Service
W.n.h. de Heus (Hilversum)
09/07/2018
8

Prettig bedrijf .

Service
M.C. Kastermans (Hilversum)
04/07/2018
9

Reeds 14 jaar klant bij Toonen. Ook nu het ons financieel wat minder goed gaat, komen ze met oplossingen.

Service
M.Kruczynski (Kortenhoef)
04/07/2018
10

De service is top de medewerkers doen hun best om alles goed te regelen

Service
Henricus (Hilversum)
27/06/2018
10

Aardig en geïnteresseerd, de mensen van Toonen, eerlijk en betrouwbaar, en ze leveren prima werk!

Service
Mvr Westbroek
27/06/2018
10

Altijd vriendelijk en adequaat geholpen. Vooraf prijsopgave, nooit verrassingen achteraf. Altijd bekende gezichten die, alleen al bij noemen van mijn naam, weten welke auto/nummerbord daarbij hoort.

Service
Hans Verloop (Bussum)
20/06/2018
10

Vriendelijk te woord gestaan en volgens afspraak en in de vooraf gestelde tijd het onderhoud uitgevoerd.Duidelijke uitleg over de van tevoren aan gegeven prijs van het onderhoud.

Service
Júlio Madureira (Soest)
20/06/2018
10

is goed werk plaats

Service
Smit (Hilversum)
20/06/2018
9

Prima personeel deze zitten er al jaren en altijd vriendelijk

Service
syl (hilversum)
20/06/2018
9

Hoewel wij onze auto niet bij deze dealer hebben gekocht hebben zij ons zeer goed ontvangen en inmiddels zijn zij onze huisdealer.Zeer tevreden.

Service
R. de Vries (Houten)
18/06/2018
9

Voor een eerste grote beurt. Vriendelijke benadering en de gestelde tijd kwam overeen. Bij terugkomst moest de rekening nog opgemaakt maar er werd gelijk een kopje koffie aangeboden. Alles werd duidelijk gecommuniceerd en er waren geen onaangename verrassingen. Nu weer lekker genieten van een hele prettige auto. Yaris hybride aanrader:)

Service
Cisca Meinderts. (Hilversum)
13/06/2018
10

Ik vind het een echte klantgericht garage bedrijf! Prettig om hier te komen!

Service
Evert de Haan (Loosdrecht)
13/06/2018
9

Je wordt hier prettig geholpen

Verkoop
Goran Dobricic (Hilversum)
13/06/2018
10

From the very first interaction with Toyota Toonen Hilversum we received all the required information in a timely manner and were given proper assistance and instructions. Unrelated to purchase of Toyota RAV4 I went there for Toyota Energy Challenge (and tried an extremely nice Toyota C-HR) and enjoyed every single minute of that. Even though the car was a bit delayed due to external circumstances, Toyota Toonen Hilversum managed to get the car delivered before our road trip. It was only hours before the trip, we took our new Toyota and it turned out - we enjoyed it even more :). A big "thank you" from us!

Service
H.M. van Reenen (Baarn)
13/06/2018
8

Prima personeel en vriendelijke uitstraling

Service
Mevr. O. Dil (Blaricum)
13/06/2018
8

Voel mij serieus genomen, wordt overlegd, en goed uitgevoerd

Service
Peter Meijer (Hilversum)
13/06/2018
8

Klantgerichte service. Echter, servicekosten niet goed gespecificeerd en ik vond het (daarom?) een hoge rekening.

Service
Mevr. D. Schilpp (Baarn)
12/06/2018
10

Voor iedere beurt ontvang ik een herinnering. Afspraak maken is snel en correct geregeld zo ook het contact met de medewerkers van zowel balie als de garage.

Service
J N M Hoogland (Amsterdam)
07/06/2018
9

Vanwege de goede service en de vriendelijkheid van het personeel!

Service
mr SHR van Heeks
07/06/2018
9

goede service, klantvriendelijk en geduldig...

Service
Hr Velzeboer (Ankeveen)
06/06/2018
8

Doet wat het belooft en geeft nazorg

Service
Louis en Marian Kempers (Nederhorst den Berg)
06/06/2018
10

Ik kom al jaren bij Toonen en rijd al jaren een Toyota, ik ben uiterst te vrede over de auto en de service van het automobielbedrijf Toonen.Het zijn vriendelijke medewerkers aan de balie, verkoop en werkplaats.De zaak, showroom en werkplaats zien er altijd netjes en verzorgt uit.Ik heb al verscheidene mensen naar Toonen gestuurd, en deze hebben daar ook een nieuwe auto, Toyota Yaris Hybride gekocht.

Service
Mevr. E de Gruijl (Hilversum)
29/05/2018
10

De service is heel goed , alle medewerkers zijn vriendelijk en heel hulpvaardig !

Service
Dhr. F.J.M Meens (Hilversum)
24/05/2018
10

De kwaliteit van het merk Toyota wordt geevenaard door de kwaliteit van het personeel en de kwaliteit van de service.Zeer aanbevolen!

Service
dhr H. Meijburg (Hooglanderveen)
24/05/2018
10

Vanwege de behulpzaamheid, klantvriendelijkheid, transparantie en deskundigheid

Service
Dhr. W. Bisschop (Hilversum )
24/05/2018
8

Nette bediening, tijdens onderhoud gebeld dat er reparatie's nodig waren

Service
Dhr.J.Slagt (Hilversum)
24/05/2018
10

prima behandeling,vakkundig personeel

Service
dhr.knopper (hilversum)
24/05/2018
10

prima dealer en vakbekwaam.

Service
Mw. Ingrid Brundel (Hilversum)
24/05/2018
9

Autobedrijf Toonen komt afspraken prima na en de service voldoet ruimschoots.

Service
Rob v Vuure (Kortenhoef)
24/05/2018
7

Totale uitstraling

Verkoop
Mevr. N. van de Beek-Verhoog (Hilversum)
22/05/2018
9

Zeer gastvrij ontvangen. Ik ben een leek dus had veel vragen en die werden deskundig en begrijpelijk beantwoord.De verkoper stelde mij ook voor aan de balie mede werkers.Ik ben zeer tevreden.Bij het verlaten van de zaak wordt je door de balie medewerkers bij je naam gegroet .zeer zeker een 9 waard.

Service
Mw. Lit (Loosdrecht)
22/05/2018
8

Mijn auto heeft zijn eerste onderhoudsbeurt gehad, alles is keurig verlopen. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Service
M. Philips (Hilversum)
17/05/2018
9

Prettig contact, altijd eerlijk en duidelijk. Vakmensen in de werkplaats.

Service
dhr. A.G. van Markus (soest)
16/05/2018
9

prima dealer en garage, correct , deskundig en llantvriendelijk

Verkoop
Mevr. C. Wikkeling- Passchier (Hilversum)
16/05/2018
10

Ik geef automobiel bedrijf Toonen een 10! Prima voorlichting en uitstekende hulp!Goede en vriendelijke ontvangst bij de receptie en een mooie en overzichtelijke showroom.

Service
Yvette van den Berg
16/05/2018
10

Buitengewoon vriendelijk personeel en geweldige service.

Service
dirk meerwijk (hilversum)
09/05/2018
9

de klantvriendelijkheid en het zeer dekundig personeel en niets is te veel alle vragen worden altijd vriendelijk opgelost

Service
Gerrit (Hilversum)
02/05/2018
9

altijd prettige en vriendelijke service, klaar terwijl u wacht met koffie en wifi!

Service
M.Ch (Katwijk )
02/05/2018
10

Top service, cozy place , efficient and friendly staff

Service
Stoker T. (Nederhorst den Berg 1394 GZ)
02/05/2018
10

duidelijke uitleg en prima service

Service
Hr.K.Salwegter (Hilversum)
01/05/2018
8

De baliemedewerkers spreken je altijd met je naam aan.Reparaties worden correct en zo vlug mogelijk uitgevoerd.

Service
Mevr. Marrink
30/04/2018
9

Wordt altijd zeer vriendelijk geholpen.

Service
Kees
26/04/2018
10

Een prima dealer met fijn personeel. Geen onnodige reparaties, correcte behandeling

Service
R.h.m. Van de Pavert (Loosdrecht)
25/04/2018
10

Vriendelijk personeel en deskundige monteurs.

Service
kees de Groot (Eemnes)
18/04/2018
9

dit bedrijf heb ik nog nooit een klacht gehoord .

Service
Welmoet Gerritsen (Amsterdam)
18/04/2018
10

Professioneel, behulpzaam, zeer vriendelijk, goede en duidelijke informatie

Service
Dhr Willem Dingemans (Amsterdam)
12/04/2018
10

zeer klantvriendelijk, gastvrij, korte wachttijden, zonder meer uitstekend, niets op aan te merken

Service
C. Van Lonkhuisen
05/04/2018
10

Ik vind het een prettig bedrijf met vriendelijke vakkundige mensen zowel bij de verkoop,receptie alsook bij de werkplaats.

Service
J. Gout familie (Hilversum)
05/04/2018
8

De vriendelijkheid en de vakkennis straalt je tegemoet

Service
Gerard Bakker (Hilversum)
04/04/2018
10

Uitstekende vriendelijke service

Service
Ria Eskes (Nederhorst den Berg)
04/04/2018
10

Klantvriendelijk, netjes en behulpzaam

Service
Eva Zeijlstra
29/03/2018
9

Je kunt altijd rekenen op een snelle en goede service in een prettige sfeer

Service
Martijn Tervoort (Hilversum)
28/03/2018
10

Ik geef een 10 omdat ik al jaren tevreden klant ben en ik echt nog nooit iets aan te merken heb gehad. Dit geldt zowel voor het traject van de aanschaf van inmiddels 2 Toyota's als het onderhoud daarvan. Toonen Hilversum biedt een goede service, heeft vriendelijk personeel en Toyota is een merk dat kwalitatief erg degelijk is voor een alleszins redelijke prijs.

Verkoop
mevr. nm boon (Hilversum)
28/03/2018
10

vriendelijk

Verkoop
Henny Huussen (Huizen)
21/03/2018
9

Wij gingen voor informatie over het leasen van een Yaris. Door de vriendelijke behandeling en het direct aanbieden van een proefrit en daarna de gedegen uitleg van alle mogelijkheden hebben we snel een besluit genomen om de deal maar direct rond te maken.

Service
Hr. K.Moen (Loosdrecht)
21/03/2018
9

is een zeer goede garage met vriendelijk en deskundig personeel en directie

Service
Y.Wesselink
14/03/2018
9

Goede service, afspraken worden nagekomen, vriendelijk personeel

Service
I Walstra (hilversum)
07/03/2018
10

Aardige mensen, geven raad, ondersteunen, helpen je snel ook tussendoor.

Service
MRM (Bussum)
05/03/2018
10

Zeer goede service en superklantvriendelijk bedrijf; complimenten!

Service
G.T. Biebericher (Hilversum)
26/02/2018
9

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Wes Brouwer (Blaricum)
21/02/2018
10

Geweldige garage, goede service, betrouwbaar. Ik begrijp nu waarom de hele familie en aangetrouwde familie zijn/haar auto bij deze garage koopt en in onderhoud heeft. Werkelijk een topbedrijf. Nooit meer andere garage en ook nooit meer andere auto dan een Toyota.

Service
Gerard Rutten (Loosdrecht)
29/01/2018
10

De mensen zijn vriendelijk, je wordt goed behandeld en ze komen hun afspraken na. Bij eventuele problemen wordt je tijdig op de hoogte gebracht en men komt met alternatieven. Dit is erg positief, dit meedenken. Ze leveren zeer goede service. Onlangs kwam ik mijn auto halen, die was klaar. Ik reed weg en ging, om de hoek, even een boodschap doen. Daar parkeerde ik mijn auto en toen ik mijn auto van het parkeerterrein af wilde halen zag ik dat iemand een deuk in mijn auto had gereden. Helaas was deze persoon nergens te bekennen. Ik weer terug naar de garage om te kijken of ze dit konden verhelpen. Daar hebben ze mij een kop koffie gegeven en hebben ze de deuk er onmiddellijk uitgehaald. Ik hoefde niets te betalen. Echt, prima service!!!

Service
Dhr. G. Nevenzel (Hilversum)
24/01/2018
9

Automobielbedrijf Toonen Hilversum is een integer en correct bedrijf met een prettige receptie en een nette en kundige werkplaats. Altijd prettig dat in goed overleg een oplossing wordt gevonden voor mijn wensen.

Service
P.H.W.M. van Seggelen (Hilversum)
24/01/2018
9

Omdat ik zeer tevreden ben over de mensen in die garage!

Service
Theo Torsing (Kortenhoef)
19/01/2018
10

Vriendelijk personeel, goede service en afspraken worden nagekomen.

Service
DHR.C. ELSNERUS (BLARICUM)
17/01/2018
9

zowel op de balie medewerkers als op de monteurs in de garage heb ik geen reden om te klagen.

Service
Hebly (Hilversum)
17/01/2018
10

zeer vriendelijke, correcte en snelle service!

Service
Anoniem
03/01/2018
8

Onze ervaring de afgelopen 4 jaar is erg positief geweest

Service
JFA van der Linden (Hilversum )
27/12/2017
10

Correcte en snelle tenuitvoerlegging van afspraken op overeengekomen tijdstip en tegen afgesproken bedrag.

Service
Michel Nebbeling (Hilversum)
27/12/2017
8

Bij Automobielbedrijf Toonen Hilversum word je netjes en vlot geholpen. Als je vragen hebt over je Toyota weten zij het antwoord, sevicebeurten zijn zó gepiept en je krijgt je auto altijd lekker rijdend en schoner terug dan toen je ‘m neerzette!

Service
Yvonne Polman
27/12/2017
10

Ik kom al jaren bij Toonen Hilversum en ben uitermate tevreden altijd vriendelijk en correct kortom heel prettig! En ook de service is perfect.

Service
Anoniem
20/12/2017
9

zeer meedenkend, uiterst vriendelijk, kan meteen terecht

Service
Anoniem
13/12/2017
8

vak mensen

Service
Anoniem
13/12/2017
10

Service, belangstelling, vakmanschap, sfeer.

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Geen bijzondeeheden

Service
Dhr. Hendrik Nagel (Baarn)
13/12/2017
9

Prettige omgang. Goede info. Vlotte afwerking.

Service
Anoniem
07/12/2017
8

Plezierige receptie medewerkers. Fijne wachtruimte

Service
Dhr. G. Hellinga (Hilversum)
07/12/2017
10

Door de prima ontvangst en zeer vriendelijke behandeling door het personeel aan de balie en de werkplaats.

Service
Jaap Verhoef (Loosdrecht)
07/12/2017
10

kundig personeel en zeer vriendelijk kostenpost wordt altijd overlegd

Service
Kees Jan Pel (Hilversum)
07/12/2017
10

Top garage

Service
V maanen vkoutrik (Loosdrecht)
07/12/2017
9

Omdat ze er zeer vriendelijk zijn.

Service
E Sutmuller (Almere)
01/12/2017
9

Ik ben zeer te vreden. Klantvriendelijk en oplossingsgericht !

Service
Mevrouw M.C. van Oploo/ Visser (Bussum)
01/12/2017
9

ben heel tevreden afspraken zijn duidelijk en je weet vooraf waar je aan toe bent.Z owel werkzaamheden als prijs. Eventuele meerkosten worden telefonisch overlegd.

Service
Ron Rooke (Huizen)
01/12/2017
9

Gastvrij en een duidelijke uitleg. Men zoekt gelijk een oplossing . Ja hoor, een goede dealer.

Service
Jetske Timmer (Hilversum)
30/11/2017
9

Goede service, prettige mensen, niet opdringerige verkoop, zijn enthousiast over hun producten, nemen de tijd. Leuke leestafel met koffie e.d.

Service
Anoniem
29/11/2017
10

Duidelijke goede afspraken met een optimale service en klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
29/11/2017
10

Zeer prettige vriendelijke medewerkers. Er wordt meegedacht en er wordt keurig werk afgeleverd. Kortom: zeer tevreden.

Service
Frank Verdam (Kortenhoef)
29/11/2017
9

Altijd zeer correct geholpen.

Service
W.S. Vennik (Hilversum)
16/11/2017
10

Klantgericht

Service
N.Postma (Hilversum)
15/11/2017
9

Zijn zeer vriendelijk

Service
Anoniem
09/11/2017
10

Betrouwbare dealer, duidelijke informatie en prima service en afhandeling.

Service
Anoniem
09/11/2017
8

Vriendelijk, kundig en betrouwbaar.

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Omdat ik de service goed vind en het personeel is erg aardig en behulpzaam.

Service
Anoniem
07/11/2017
9

Een goede service, vriendelijk, duidelijke verklaring wat er gedurende de servicebeurt is gedaan.

Service
Anoniem
02/11/2017
10

Vriendelijk, meedenkend, vakkundig grondig en efficient

Service
Petrus
01/11/2017
9

ons kontak persoon maak die verskil

Service
Anoniem
25/10/2017
9

Ik ben zeer tevreden over de service.

Service
vsn den Heuvel (Baarn)
19/10/2017
9

Al 10j een goede ervaring met Toonen. Geen problemen

Service
Anoniem
18/10/2017
10

Er werken zeer vriendelijke en behulpzame mensen die je als klant behandelen en niet als pinautomaat

Service
Anoniem
18/10/2017
10

Behulpzaam, slagvaardig en bovendien ook nog eens zeer snel. Echt een top garage waar ik van op aan kan.

Service
J R Bos (Huizen)
18/10/2017
9

een negen vind ik een mooi cijfer.een tien is uitmuntend en dat haalt in mijn ogen niemand.

Service
Mevr. en Mijnheer Amersbeek (Baarn)
18/10/2017
9

Altijd correct en dienstbaar.

Service
Anoniem
11/10/2017
8

Vriendelijk, kundig, behulpzaam

Service
Anoniem
27/09/2017
8

Correcte afhandeling van diverse zaken.

Service
Jurjen Witte (Maartensdijk)
20/09/2017
8

De afwikkeling van een garantiekwestie heeft mijn vertrouwen in Toyota geschaad. Reeds 2 maanden na aflevering bleek navigatie regelmatig te in storing/uit te vallen. Dit is niet opgelost. Na verstrijken garantie biedt Toyota nu aan de navigatie te vervangen voor € 830!

Verkoop
Anoniem
13/09/2017
9

de sfeer is relaxed, de service is niet gejaagd en we werden de ruimte gelaten om op onze eigen tijd beslissingen te nemen. Receptie was zonder uitzondering vriendelijk.

Service
De heer J.Siksma (Hollandsche Rading)
13/09/2017
10

Ik krijg altijd een correct antwoord op mijn vragen en opmerkingen. Altijd een prettige sfeer

Service
Anoniem
06/09/2017
8

Ik ben tevreden over de service.

Verkoop
Dhr.E.L. van Selm (Hilversum)
06/09/2017
10

Automobielbedrijf Toonen is m.i. een uitstekende vertegenwoordiging van het merk Toyota met zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel. Voor zover het te merken valt is de onderlinge verstandhouding uitstekend, waardoor het prettig is om de garage en/of showroom te betreden.

Service
Anoniem
31/08/2017
7

we zijn tevreden over automobielbedrijf Toonen

Verkoop
Anoniem
30/08/2017
10

Ik ben heel erg netjes geholpen bij Toyota toonen Hilversum. Personeel heel erg vriendelijk en netjes te woord gestaan. Zij hebben mij goed op de hoogte gouden van de levering en na de levering een paar dagen later opgebeld of alles naar wens was. Top bedrijf! Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe Toyota!!

Service
Anoniem
30/08/2017
9

Ik ben zeer tevreden!

Service
M, Portier Humblet (Huizen)
30/08/2017
9

De service en betrouwbaarheid.

Service
Han Vonk (Hilversum)
28/08/2017
10

Personeel altijd representatief gekleed, opdrachten worden stipt uitgevoerd, tijdens beurt altijd telefonisch overleg, ook over de kosten. Professionele uitstraling.

Service
Joke Mourits- van Assendelft (Hilversum)
24/08/2017
10

Ik ben altijd deskundig geholpen, zowel met grotere als met kleinere problemen;door vriendelijke en behulpzame medewerkers, die mij goed en duidelijk te woord staan, zowel bij de receptie als in de garage. De rekening nemen we altijd samen door en elk onderdeel wordt toegelicht. Elk jaar wordt mijn auto weer prima afgeleverd, zodat ik de weg op kan gaan met een goed onderhouden Toyota.

Service
Anoniem
21/08/2017
8

goede service, duidelijk en prettig contact.

Verkoop
Anoniem
16/08/2017
10

Er is altijd goed contact met de werkplaats en de verkoop afdeling. Ook nadat de auto is afgeleverd.

Service
Gerard Rutten (Loosdrecht)
16/08/2017
10

De mensen die hier werken zijn erg bekwaam, behulpzaam, eerlijk en aardig. De werkzaamheden worden correct uitgevoerd, zoals afgesproken. Ik ben erg tevreden over de service van dit bedrijf.

Service
Anoniem
07/08/2017
10

11Omdat je altijd snel en deskundig en vriendelijk geholpen wordt.

Verkoop
Famiie de Vries (Hilversum)
02/08/2017
10

Dit is een absolute topdealer. Is betrouwbaar, scherpe inruilprijzen en reageert adequaat op vragen. Wij zouden iedereen deze dealer willen aanbevelen!

Service
E.Rijff
31/07/2017
10

Persoonlijke en goede service

Service
Anoniem
27/07/2017
8

De meeste zijn vriendelijk en denken mee. Ze geven correct antwoordt op je vragen.

Service
Bert Snoeck (Hilversum)
26/07/2017
9

goede service en aardige mensen

Service
Guus. van Doorn (Hilversum)
26/07/2017
8

Uitstekende service en vriendelijke vakbekwame receptie

Service
Mevrouw A.F. de Lange (Hilversum)
26/07/2017
10

Omdat ik altij tot volle tevredenheid word geholpen

Verkoop
Anoniem
24/07/2017
10

Prima service,deskundig en vriendelijk personeel.Zij staan altijd klaar om bij vragen direct advies/hulp te bieden.Ben al jaren een zeer tevreden klant.

Service
Anoniem
24/07/2017
2

Vooraf werd mij aan de telefoon een prijsopgave gegeven en op de dag van de afspraak (dat de auto naar de dealer ging) was het opeens een veel duurdere beurt. De medewerker van de eerdere prijsopgave was er niet, dus men kon zich erachter verschuilen om te zeggen dat men niet precies wist waarop de prijs aan de telefoon gebaseerd was, terwijl toen exact aangegeven is wat er moest gebeuren en er zelfs met de vorige dealer is gebeld (die het jaar ervoor de beurt had verricht). Het verschil vd beurten was opeens 100 euro meer! Vaag verhaal over net gewisselde prijzen. Terwijl de afspraak heel kort voor het garagebezoek was gemaakt. Na verbazing van mijn kant kon na enig overleg toch een andere/goedkopere beurt, die 10 euro meer koste dan het allereerst geoffreerde aan de telefoon. Het gaf het gevoel dat men je een oor probeert aan te naaien, financieel. Niet goed.

Service
Anoniem
24/07/2017
9

In tegenstelling tot Toyota Nederland, houdt Toonen zich wel aan alle afspraken. TOPbedrijf.

Service
J. van Gool (Amersfoort)
24/07/2017
10

Super service, altijd alles correct en bellen me zelfs wanneer ik even vergeten ben dat het weer bijna tijd is voor de APK en een servicebeurt.

Service
Mevr E.M van Bokhoven (Hilversum)
24/07/2017
9

Altijd vriendelijk en correct. Goede service. Behulpzaam. Heb veel garagebedrijven mee gemaakt maar Toonen steekt hier met kop en schouders bovenuit.

Verkoop
Bert Kok (Hilversum)
13/07/2017
9

Zeer vriendelijk ontvangst, proefrit werd aangeboden, duidelijke en deskundige uitleg over de auto.

Service
M.N.van Doorn (Laren)
13/07/2017
9

Een zeer goede garage kwa service en goed onderlegd personeel .
Weten waar ze mee bezig zijnen zijn altijd berijd te helpen waar mogenliijk

Service
Willem ijzereef (Baarn)
13/07/2017
9

Constante kwaliteit in klantgerichtheid, duidelijke informatie en onderhoudsniveau

Service
Anoniem
06/07/2017
8

Prima garage. Niets op aan te merken !

Service
Anoniem
06/07/2017
10

Zeer vriendelijke mensen en goede vakmensen

Service
Anoniem
03/07/2017
9

Zeer tevreden

Service
anbeek
30/06/2017
9

ja

Service
Anoniem
30/06/2017
7

Het is een erg goede auto, dus elke dealer is dan goed

Service
Anoniem
30/06/2017
8

ik wordt steeds op een prettige wijze ontvangen en te woord gestaan.

Service
Natalja Andrianova (Hilversum)
27/06/2017
10

Ik ben helemaal tevreden.

Verkoop
Anoniem
22/06/2017
9

Correcte behandeling, nog nooit een probleem ervaren, zeer klantvriendelijk.

Service
Anoniem
21/06/2017
9

op de afdeling onderhoud altijd vriendelijke mensen en snelle service

Verkoop
Petra Lit
21/06/2017
8

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wanneer ik met vragen kom worden die netjes beantwoord. Wanneer het kan wordt een probleem meteen opgelost.

Verkoop
Jan Hoogland (Huizen)
16/06/2017
10

Al heel lang klant bij Toyota Toonen in Hilversum. Trouw aan het merk Toyota èn aan de garage c.q. mederwerkers.
'k Word altijd heel vriendelijk (bijna als een familielid!) ontvangen en krijg altijd goede uitleg wat er met de auto gaat gebeuren bij een beurt en bij extra's die dan aan de orde zijn. Kortom een garage en mensen die ik trouw wil blijven!

Verkoop
Anoniem
13/06/2017
9

Bekend met deze toyotadealer en garage

Service
Anoniem
07/06/2017
8

Ik kom graag bij Toonen Hilversum. Zeer persoonlijk en fijne wachtruimte

Service
Anoniem
07/06/2017
8

Zeer goede uitleg over reparatie incl. prijsopgave en tijdspad van de reparatie.

Service
Anoniem
07/06/2017
10

goede en snelle service

Service
Dhr. van Loenen
07/06/2017
10

Ruim drie jaar geleden auto gekocht en zeer professioneel advies gekregen. De extra garantie gaf een prettig gevoel maar bleek niet nodig. Van personeel in de werkplaats tot in de winkel: iedereen is prettig in de omgang, voelt verantwoordelijkheid en denkt mee. In de wachtruimte is het prettig toeven met een actuele krant en lekkere koffie. Mijn zwager onderhoudt onze auto en desondanks kan ik altijd bij Toonen terecht voor advies, of zoals onlangs, het direct repareren van een lekke band. Mijn volgende auto wordt 100% een Toyota en mijn eerste bezoek wordt zeker Toonen.

Service
Frank van Overeem (Huizen)
07/06/2017
6

afgelopen 40 jaar goede ervaring. Laatste bezoek was een portemonnaie leegtrekker voor mij en dat is door een second opinion gebleken. Toyota? ik weet het niet.

Service
Dhr. G. Nevenzel (Hilversum)
01/06/2017
9

Kundige monteurs, nette werkplaats, klantvriendelijke receptie.

Verkoop
Frans vermeul (Loosdrecht)
31/05/2017
8

Goede behanding

Verkoop
Wim Heerschop
31/05/2017
8

Goede afhandeling en duidelijke uitleg!

Service
Anoniem
24/05/2017
9

Ik vind dat de medewerkers van automobielbedrijf Toonen:
- betrouwbaar,
- klantvriendelijk,
- efficiënt zijn.

Verkoop
Anoniem
24/05/2017
8

duidelijk, goeie service en geen verborgen trucs

Verkoop
Anoniem
24/05/2017
9

Omdat iedereen daar ontzettend vriendelijk en behulpzaam is. Het is een mooie sfeer gecreëerd .

Service
E.de Lange (Hilversum )
24/05/2017
8

Goed geholpen alleen tijdslimiet niet altijd duidelijk.

Service
Anoniem
17/05/2017
9

Goede service. Duidelijke afspraken die nagekomen worden. Vriendelijk personeel die meteen laat weten als er extra kosten zijn, uitleggen waarom en je een keuze geven.

Service
J.Slagt (Hilversum)
17/05/2017
8

prettige behandeling, prijsopgave correct uigevoerd

Verkoop
Dhr. A Leijendekkers (Maartensdijk)
12/05/2017
8

Prettig ontvangst, goede koffie, prima uitleg over alle nieuwe snufjes in de auto, blue tooth ingesteld , mooie bos bloemen, Dikke pluim

Service
Dirk Meerwijk (HILVERSUM)
11/05/2017
9

de prettige omgang met het personeel

Service
W pennings (Kortenhoef)
11/05/2017
10

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Verkoop
Rick Eckhart (Naarden)
10/05/2017
10

Zeer vriendelijke mensen en afspraken worden altijd na gekomen. Ook service en nazorg is goed op orde.
Ben zeer te spreken.

Service
A. Schutter (Hilversum)
04/05/2017
9

Goede en snelle hulp, service en uitleg. Heel tevreden! Ik kon zelfs zonder afspraak langskomen nadat het uiteinde van mijn uitlaat vervangen moest worden.

Service
Anoniem
03/05/2017
10

Goede service, klantgericht

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Omdat zowel de onrvanvst als de uitleg over de werkzaamheden uitstekend was.

Service
Anoniem
28/04/2017
8

Behulpzaam en klantvriendelijk

Service
Rob Comes (Hollandsche Rading)
28/04/2017
10

Het is al vele jaren een uitstekende garage met zeer bekwame, vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Service
t.f tolboom (hilversum)
26/04/2017
9

fijne goede garage, met zeer prettig personeel

Service
T.Stoker (Nederhorst den Berg)
26/04/2017
8

prima

Service
.Y.M. Moeijes V (Bilthoven)
20/04/2017
9

Het is een heel prettige garage en heel deskundig en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
19/04/2017
7

Is voldoende

Verkoop
Anoniem
19/04/2017
9

Prima service

Service
C de Groot (Eemnes)
19/04/2017
9

een betrouwbare firma.

Service
Mevrouw Nita Binda (Hilversum)
18/04/2017
9

Vriendelijke medewerkers en de werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.
Ik ben zeer tevreden

Service
P.L. Hoogendoorn (Hilversum)
18/04/2017
9

In de eerste plaats heb ik het gevoel dat, wanneer ik de weg weer opga, ik in een veilige auto rijd.
Ten tweede krijg ik hele goede service en heb heel goed contact met de eigenaar en het personeel.

Service
Anoniem
13/04/2017
10

Ontvangst heel hartelijk ! Werkzaamheden naar mijn mening top uitgevoerd !
Ik had niemand , die mij konhalen en ren





Prettige ontvangst aan de balie ! De werkzaamheden zijn naar mijn mening altijd goed uitgevoerd !
Betrouwbaar !! De laatste keer ben ik naar huis gebracht en weer opgehaald , omdat ik dit keer niemand anders had , die dit kon doen ! Heel fijn ! Als ik t.z.t. een andere auto koop is het beslist bij Automobielbedrijf Toonen in Hilversum !

Service
Ronald van Ham (Amsterdam )
07/04/2017
8

Het was zoals gewoonlijk weer goed. Vriendelijke ontvangst, werkzaamheden op tijd gestart. Duidelijke uitleg en rekening.

Service
Dhr Willem Dingemans (Amsterdam)
05/04/2017
10

Bijzonder vriendelijk en adequaat personeel. Je voelt je er echt klant. Niets op aan te merken.

Service
Dhr. Majoor
29/03/2017
10

Mijn ervaringen met het merk Toyota en de dealer Toonen te Hilversum zijn uitstekend. Met veel vertrouwen laat ik mijn auto achter voor een onderhoudsbeurt en wordt alles duidelijk toegelicht. Kortom, super tevreden over de dealer Toonen en de kundige medewerkers.

Verkoop
Jurrian Has (Laren)
29/03/2017
10

Keurig te woord gestaan en kon snel terecht voor proefrit en later ook voor levering van de auto. Met een flesje wijn en een stevige handdruk en zeer tevreden afscheid genomen. Pas over een jaar weer terug voor eerste onderhoud.

Service
Rene Oussoren (Amsterdam)
27/03/2017
8

Vriendelijk personeel, eerlijke communicatie, snelle afhandeling van reparatie.

Service
Wes Brouwer (Blaricum)
23/03/2017
10

Geweldige garage. Wil echt geen andere meer. Ontzettend goed geholpen. Een echt "klant is koning" gevoel bij deze garage. Pechservice is ook geweldig. Twee keer lekke band onderweg gehad. Binnen half uur was er hulp. Het is mijn eerste Toyota, en heb me voorgenomen de rest van mijn leven Toyota te blijven rijden, al is het maar om bij deze dealer te kunnen blijven.

Service
DHR F. DE kEMP (Hilversum)
16/03/2017
10

de servise bij van toonen is zeer goed en betrouwbaar

Service
Kees Jan Pel (Hilversum)
16/03/2017
10

Top personeel service top garage

Service
Anoniem
08/03/2017
8

klantvriendelijke benadering
zijn betrouwbaar
werkzaamheden worden in overleg en naar tevredenheid uitgevoerd

Verkoop
Anoniem
08/03/2017
8

Goed advies, goed verzorgde garage. Correct personeel.

Verkoop
Gerrit Renooij (Laren)
01/03/2017
10

correcte lui prima service

Service
JFA van der Linden (Hilversum. )
28/02/2017
9

De medewerkers van dit bedrijf tonen zich geïnteresseerd in de klant en komen afspraken na.

Service
Aart van Bochove (Amsterdam)
22/02/2017
10

Klantgericht
Vakbekwaam
Goede sfeer
Liefde voor het vak en persoonlijk contact
Geen verrassingen
Nooit een tussentijds probleem !
Familie bedrijf met de juiste instelling

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
9

Zeer prettig geholpen , goede service en men neemt de tijd voor de klant.

Service
Anoniem
22/02/2017
10

Deskundig en prima service, aanrader!

Service
Chris Bos (Kortenhoef)
22/02/2017
10

Klantvriendelijke medewerkers, goede prijs/kwaliteitverhouding, doen wat ze zeggen en doen het ook nog eens goed.

Service
Mevr. Lier
22/02/2017
10

Ik word bij deze dealer altijd uiterst zorgvuldig en vriendelijk geholpen.

Verkoop
DJ van den Berg (Hilversum)
17/02/2017
10

Service klantvriendelijk

Service
Anoniem
16/02/2017
9

vriendelijk en correct

Service
Gerard Rutten (Loosdrecht)
15/02/2017
10

Men is altijd zeer behulpzaam en ik weet van te voren waar ik aan toe ben. Zijn er toch nog problemen, dan help men mee te denken om het op te lossen. Ik zit al heel lang op de weg voor mijn werk en ben zeer tevreden met deze garage. Dat was bij andere garages niet het geval.

Service
Anoniem
02/02/2017
9

goede service

Service
Anoniem
30/01/2017
8

Goed geholpen en duidelijke uitleg door de receptionist.

Service
gerard Tinkhof (Bussum)
19/01/2017
8

goed geholpen ,correcte afhandeling

Service
Theo. J. E. Torsing (Kortenhoef)
11/01/2017
10

Tel. Afspraken lopen goed, als er aan de auto iets van onderhoud nodig is wordt je gebeld met de prijsverhoging, en wordt alles prima verholpen, je krijgt een telefoontje als de auto gereed is.

Service
Dhr.F.L.Bongaards (Hilversum)
21/12/2016
8

Bedrijf is goed verzorgd op veel dingen.

Service
Ingrid Brundel (Hilversum)
19/12/2016
10

De kwaliteit en de service staan in een zeer hoog vaandel

Verkoop
Jacqueline Zandbergen (Hilversum )
07/12/2016
10

Super geholpen door de verkoper

Verkoop
R. de Vries (Houten)
02/12/2016
9

Door mijn zoon geattendeerd op deze dealer, anders had ik hier niet gekocht:).
Ik ben zeer tevreden over de verkoper. Zijn benadering en begeleiding van aankoop tot aflevering van mijn nieuwe auto.
Ik gebruik deze auto zowel zakelijk als privé en geniet met volle teugen. Door de rustige benadering en de ruimte om te "sparren", wat voor mij de passende auto zou zijn, ben ik tot deze keuze gekomen. Hij verdient een 10.
Voor overall krijgt deze dealer een 9 omdat ik de service nog moet ervaren m.b.t. het onderhoud.
Wat ik in het contact belangrijk vind is de betrouwbaarheid (hier aan vast het vertrouwen,visa/versa). De toekomst zal dit uitwijzen.

Service
Anoniem
25/11/2016
8

Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg, goede service

Service
Anoniem
24/11/2016
9

Correct, komen gemaakte afspraken na.
Zeer coulant in het bedenken van oplossingen

Service
Anoniem
23/11/2016
8

Vriendelijke mensen, goede service.

Service
Anoniem
23/11/2016
6

Ik heb het gevoel day ze willen dat ik een andere auto koop

Service
Anoniem
16/11/2016
10

Ik vond het buitengewoon prettig dat de dealer mijn auto ophaalde en thuis bracht, zodat hij er ook in reed. Ik neem aan dat hij zelf heeft ervaren dat de auto in orde was en goed reed. Het is een kwestie van vertrouwen. Verder vond ik het prettig dat ik aan de servicebeurt herinnerd werd en er met mij over een datum werd overlegd.

Service
Piet Hein van Seggelen (Hilversum)
08/11/2016
9

Omdat ik zeer tevreden ben.

Service
Harry Couwijzer (Hilversum)
20/10/2016
9

Uitstekende service, afspraken worden nagekomen, duidelijke uitleg over kostenspecificatie.
Bij vervangen van onderdelen wordt er meegedacht over de keuze.

Service
Anoniem
12/10/2016
8

Prima dienstverlening, problemen zijn goed verholpen, helemaal tevreden met mijn Aygo.

Service
Dhr. M. Hendriks (Hilversum)
12/10/2016
10

De dealer is vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
05/10/2016
9

Omdat het zeer goed is, en dat is wat een 9 betekent.

Service
WJ de Wit (Bloemendaal)
05/10/2016
9

Afspraken en technisch onderhoud klopten geheel

Service
de heerTh.J.Horst (Laren)
03/10/2016
8

altijd zeer tevreden over de afhandeling.altijd bereid als er tussendoor iets is om direkt te helpen. Zelfs geholpen(gratis)toen we bij de garage gekochte fietsenrek er zelf niet op kregen. Prima service. Zijn heel tevreden over de garage en de mensen die er werken

Service
Anoniem
28/09/2016
9

Zeer prettige mensen (zowel in Hilversum als in Naarden). Ze houden zich keurig aan de gemaakte afspraken, denken met je mee en zijn proactief in hun doen en laten.

Service
R.H.M. van de Pavert (Loosdrecht)
28/09/2016
10

Vriendelijke receptie en niet te beroerd om iets extra voor je te doen.

Service
Rob Zwartendijk (Blaricum)
21/09/2016
10

Reeds meer dan 20 jaar klant bij Toonen Hilversum. Altijd klantgericht, vriendelijk, technisch uitstekend, prima service en nooit een negatieve verrassing. Daarnaast zijn Toyota's natuurlijk voortreffelijke en zeer betrouwbare auto's!

Service
P.Rusch (Hilversum.)
15/09/2016
9

De vriendelijke en goede behandeling is de oorzaak van dit cijfer.

Service
Gerard Rutten (Loosdrecht)
14/09/2016
10

Een zeer goede garage. Het zijn prima vakmensen, aardig en doen wat ze zeggen. Precies zoals afgesproken komen zij de afspraken na. Als er wat bijzonders is wordt je snel op de hoogte gebracht. Ik zou een ieder aanraden om naar deze garage te gaan.

Service
Anoniem
31/08/2016
9

enorm tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden en over de uitlage cq contacten met het personeel

Service
Dhr. H.Vonk (Hilversum)
31/08/2016
10

Al jaren lang een top Toyota dealer. Qua uitstraling, vakkundigheid en service is dit garagebedrijf een aanrader.

Service
Mansvelt (Huizen)
31/08/2016
10

Personeel is zeer klantvriendelijk, denkt mee, is servicegericht en kw as litertje is prima

Service
Mevr. J.c.Geels (Kortenhoef)
24/08/2016
9

Attente en vriendelijke en bekwame werknemers

Service
Anoniem
17/08/2016
8

Eerlijk en betrouwbaar.

Service
Anoniem
10/08/2016
8

Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. De service is prima. De kostenopgave klopt altijd, het geleverde werk is goed. Al met al een garage waar ik graag heen ga met mijn auto.

Service
Edith Sijbers (Amersfoort)
27/07/2016
10

Ontzettend vriendelijke mensen die je behandelen zoals je niet vaak meer meemaakt. Ze maken tijd voor je, luisteren naar hoe het voor jou het beste uitkomt, zijn snel en eerlijk in hun prijs en denken mee! Een fantastische dealer!

Service
John Visser (Harlingen)
25/07/2016
8

Prima mensen. Klantvriendelijk. Transparant, denken mee over de kosten en geven het gevoel niet het onderste uit de kan te willen.

Service
Anoniem
15/07/2016
9

Zeer klantvriendelijk, halen en brengen klant bij reparatie aan de auto, eerlijk wat betreft de reparatie aan de auto

Service
Anoniem
14/07/2016
8

Professionaliteit.

Service
R kroon (Hilversum #)
14/07/2016
9

Klant vriendelijk personeel

Verkoop
Anoniem
08/07/2016
9

Ze hebben een ruime showroom, je wordt altijd vriendelijke welkom geheten of even begroet door het personeel. De garage toont een nette indruk. Onderhoudsbeurten worden snel en vakkundig uitgevoerd. Als er bijzonderheden zijn wordt er duidelijke en uitvoeren overleg gepleegd. Kortom Toyota Toonen in Hilversum what else.

Service
Anoniem
06/07/2016
10

Betrouwbaarheid, vriendelijkheid, servicegerichtheid en voor zover ik dat kan beoordelen goed vakwerk.

Service
Anoniem
29/06/2016
9

Ik heb niets kunnen ontdekken waar ik noet tevreden over zou zijn.

Service
Frans de Kemp (Fuchsiastraat 127 1214GH Hilversum)
29/06/2016
9

De service is gewoon goed altijd een goed advies.

Service
R. van Ham (Amsre)
29/06/2016
9

Tevreden over de service en kwaliteit

Verkoop
Anoniem
23/06/2016
9

Vriendelijk, duidelijk en hulpvaardig. Meedenken.

Verkoop
Anoniem
23/06/2016
9

Prettige ontvangst, meedenken en uitleggen.

Service
Anoniem
22/06/2016
10

Vakbekwaam, klantvriendelijk

Service
Dhr.A.Mol (Hilversum)
22/06/2016
9

Prettige behandeling ,wordt goed en duidelijk uitleg gegeven,nog nooit klachten gehad

Verkoop
hans knopper (hilversum)
15/06/2016
9

prettige ontvangst.en zeer belangstellend.

Service
Anoniem
09/06/2016
8

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en kennis van zaken

Service
Anoniem
08/06/2016
9

auto conform de prijsopgave gerepareerd

Service
Benit (Eemnes)
08/06/2016
9

De service is uitstekend, het personeel is vriendelijk, vrolijk en denkt met de klant mee. Ze noemen je bij naam wanneer je binnenkomt, erg prettig.

Service
Dhr. G-J de Jong (Kortenhoef)
08/06/2016
10

De receptie medewerkers herkennen je en weten meteen waar je voor komt. (Na een telefonische afspraak van een aantal weken ervoor). Dit geeft meteen een goed gevoel. Verder nooit iets op te merken aan de aflevering van de auto.

Service
Dirk Rozema (Eemnes)
08/06/2016
9

Uitstekend geholpen en ik geef nooit een 10

Service
Anoniem
02/06/2016
10

Prettige sfeer, klantvriendelijk, stipt en vakkundig.

Service
Anoniem
01/06/2016
10

zeer klantvriendelijk

Verkoop
Ria Eskes (Nederhorst den berg)
01/06/2016
10

Vriendelijk en gastvrije mensen met goede service

Service
Anke van Heteren (Soest)
25/05/2016
10

Goede service, prettige mensen, goed overleg over uit te voeren werkzaamheden en de daaraan verbonden kosten. In de showroom prettige en niet opdringerige medewerkers die deskundig advies geven over andere cq nieuwe modellen wagens.

Service
Anoniem
25/05/2016
5

verrichte werkzaamheden waren niet netjes gedaan

Service
Dhr. G.Th. Biebericher (Hilversum)
25/05/2016
9

Door de persoonlijke benadering en de goede service vind ik het een bijzonder prettige garage

Service
jaap verhoec (loosdrecht )
18/05/2016
10

zeer deskundig en prettig

Service
Schipper (Hilversum)
18/05/2016
9

Wordt altijd correct en snel behandeld.

Verkoop
Anoniem
13/05/2016
10

We werden op een enorm klantvriendelijke wijze benaderd, de verkoper heeft ons op een prettige manier uitstekend te woord gestaan, voorgelicht en al onze vragen naar tevredenheid beantwoord. ook kwam hij al zijn afspraken na.

Verkoop
Erica Wielinga (Hilversum)
11/05/2016
10

Betrouwbare goede service

Service
Hanneke Smits (Hilversum)
11/05/2016
8

Heb totaal geen aanmerking alleen vind ik de prijs die je betalen aan de hoge kant

Verkoop
M. Willemsen (Hilversum)
06/05/2016
10

Zeer deskundig, behulpzaam en voorkomend

Service
Anoniem
04/05/2016
9

Omdat ik vind dat dit de juiste waardering is!

Service
Anoniem
04/05/2016
9

aanspreekbaar, attent, transparant, strakke prijsstelling

Service
Anoniem
04/05/2016
8

Duidelijk, eerlijk. Wel betalen voor de leenauto

Service
Dhr Tolboom (hilversum)
20/04/2016
9

een fijne garage, vakkundige behandeling volgens afspraak,prettig personeel ,en het krijgen van een goed advies

Verkoop
Anoniem
13/04/2016
9

vriendelijke ontvangst, goede en volledige informatie

Service
C de Groot (Eemnes)
13/04/2016
9

duidelijke uitleg over de uitgevoerde onderhouds beurt 92000 km.

Service
Dhr. J.J.A. de Ruiter (Hilversum)
13/04/2016
10

Deskundig en bijzonder klantvriendelijk

Service
Dirk Meerwijk (HILVERSUM)
13/04/2016
9

het zijn allemaal vakmensen die weten waar over zij praten en geen losse verkoop praatjes

Service
J.van Loenen (Soest)
13/04/2016
9

gewoon alles in orde en volgens afspraak, vriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
06/04/2016
9

vriendelijk en behulpzaam personeel. keurige en opgeruimde showroom. prima wachtruimte met koffie, etc. en kranten/tijdschriften.

Service
Anoniem
06/04/2016
8

Ik vind een acht een prima cijfer, ik heb dat vroeger nooit op mijn rapport gehad.

Service
Arend Pottjegort (Kortenhoef)
06/04/2016
9

Goede service, vriendelijke mensen, lage prijzen.

Verkoop
Andre v. d. Horst (Weesp)
05/04/2016
9

Deze mensen weten hoe je met klanten om moet gaan.

Service
Anoniem
05/04/2016
9

Correcte en vriendelijk contact

Service
MR Majoor (Bussum)
30/03/2016
8

Afdeling verkoop is goed, prettig geholpen etc. Ook baliemedewerkers zijn erg vriendelijk, correct en behulpzaam bij vragen .

Service
Zeventigjarige kritische Hilversummer
30/03/2016
10

Correct, aardig en bekwaam

Service
Anoniem
29/03/2016
8

Je wordt vriendelijk ontvangen, geven duidelijk antwoord op je vragen en houden zich aan de afspraak.

Verkoop
Anoniem
23/03/2016
9

Geen poeha, netjes ontvangen, duidelijk uitleg.

Service
K.moen (Loosdrecht)
23/03/2016
9

Goede kundige mensen

Service
Mw.W de groot (Hilversum)
23/03/2016
8

Altijd goed geholpen en geen klachten.

Service
Anoniem
22/03/2016
10

Wordt vriendelijk ontvangen en ik weet waar ik aan toe ben.

Verkoop
Anoniem
17/03/2016
10

ben goed geholpen en volgens mij eerlijke mensen

Service
Anoniem
16/03/2016
9

perfecte service en verstand van zaken en persoonlijke aandacht

Verkoop
Anoniem
16/03/2016
9

Ik ben heel tevreden over de service en de klantvriendelijkheid van alle medewerkers van deze dealer waar ik mee te maken heb gehad, nu en in de afgelopen jaren.

Verkoop
Jeroen Louter (Hilversum )
16/03/2016
10

Waren erg vriendelijk en behulpzaam!

Service
H.v.Klingeren ( 't Gooi)
09/03/2016
9

Vriendelijk, duidelijk wat grote beurt omhelst/kost, voor extra zaken eerst telef.overlegd.
Helaas geen gratis leenauto beschikbaar.

Service
Anoniem
08/03/2016
9

Een erg klantvriendelijke dealer die zich prima aan de gemaakte afspraken houd. Ook voor het onderhoud een prima dealer.
Onderhoud correct uitgevoerd en altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Westerink Kees (Baarn)
24/02/2016
9

Prima garage zeer correct en duidelijk, Vriendelijk personeel ,

Service
Anoniem
22/02/2016
8

Zowel verkoop/receptie/werkplaats zijn klant vriendelijk en leveren goed werk.

Service
Anoniem
17/02/2016
9

De uiterst vriendelijke wijze waarop je te woord wordt gestaan en de vakkennis van beide receptionisten.

Service
mw A.H. Kraft (Baarn)
17/02/2016
9

Haha, dat heb ik in deze test vaker gedaan. Als je iemand een 10 geeft kun je geen kant meer op. Ik ben echter volledig tevreden, dus is het een dikke 9.

Verkoop
Boeschoten (Baarn)
16/02/2016
9

gewoon rede om nog eens naar terug te gaan

Service
Anoniem
11/02/2016
9

Bij bezoek aan de Toyota Dealer om de auto te laten repareren,tot het vertrek met de gerepareerde auto is alles perfect verzorgd.

Service
mevr. Visser (Zeist)
10/02/2016
10

zeer plezierig geholpen, altijd correct en gezellig. Al woon ik nu in Zeist, nog steeds ga ik naar hun toe.

Service
Anoniem
03/02/2016
8

Goede uitleg en service en er wordt de tijd voor je genomen.

Service
Dhr. en mevr.G.J.M. Hoen (Soest)
03/02/2016
9

Goed aanbod, ruime showroom, correcte service en men komt afspraken na. Prijs/kwaliteit o.k.

Service
Bram Bruinsma (Hilversum)
01/02/2016
9

Geweldige service en klantvriendelijkheid !

Verkoop
Ria Spaan (Kortenhoef)
01/02/2016
10

Goede duidelijke uitleg. Hulp waar nodig.

Service
Anoniem
27/01/2016
10

Bij de receptie valt het mij op dat, naast klantvriendelijkheid, men uitermate deskundig is. Hierdoor is het voor hen niet nodig om info te gaan halen bij de techneuten van de afdeling werkplaats.

Service
Anoniem
20/01/2016
9

Vriendelijk personeel en kwalitatief goed werk!

Service
T.J.E. Torsing (Kortenhoef)
20/01/2016
10

Uiterst tevreden en goede service

Service
Anoniem
13/01/2016
10

Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
9

Klantvriendelijk, deskundig, goede (na)zorg

Service
Marian en Louis Kempers (Nederhorst den Berg)
13/01/2016
10

Toyota Toonen Hilversum, een prettig en betrouwbare Toyota Dealer met prima service en onderhoud.

Service
Peter Floor (Baarn)
13/01/2016
10

Goede service en duidelijke en heldere communicatie

Service
Anoniem
06/01/2016
9

garage Toonen is een garage met deskundige mensen, zowel achter de balie als in de werkplaats die allen plezier in hun werk uitstralen!

Service
van schaick (abcoude)
06/01/2016
8

gewoon goed

Service
Binda (Hilversum)
30/12/2015
7

Overzichtelijk/vriendelijk/duidelijk

Service
TWP Rutten (Loosdrecht)
30/12/2015
10

Als zich een probleempje voordoet hebben ze altijd een luisterend oor en een oplossing.

Service
Anoniem
23/12/2015
9

Goede service en goede communicatie

Service
Anoniem
23/12/2015
8

goede service

Verkoop
Dhr.E.L. van Selm (Hilversum)
23/12/2015
10

Personeel uitermate vakkundig, meedenkend met klant, zeer plezierige garage.

Verkoop
Pieter van Kooten (Hilversum)
23/12/2015
9

Verkoper: deskundig , kennis van zaken , menselijk , eerlijk , service gericht , klantgericht , geniet van zijn werk ,staat achter het product , commercieel , creatief , komt afspraken na, aflevering van de auto was een feestje

Service
Anoniem
10/12/2015
9

Eerlijke communicatie

Verkoop
Frans Postma
09/12/2015
10

Ben maximaal tevreden over de begeleiding gedurende het koop-proces

Service
J.Harlé (Hilversum)
09/12/2015
10

Goede informatie

Service
Loek Fonkert (Maartensdijk)
09/12/2015
9

Deskundigheid, persoonlijke benadering, de verstrekte informatie zijn voorbeelden waarom een zo positief beeld voor mij als klant ontstaat

Service
Anoniem
03/12/2015
10

houden zich aan afspraken, vriendelijkheid, en tijd voor de klanten

Service
Anoniem
02/12/2015
10

Professionele houding van personeel. Prettige omgang tijdens (in-)direkt contact. Afspraken zijn duidelijk en worden conform uitgevoerd.

Service
J. van der Linden. (Hilversum. )
02/12/2015
10

We hebben de dealer pas drie keer bezocht. Onze ervaringen (van mij en mijn echtgenote) waren zeer goed: attente medewerkers die vlot in actie komen en zich aan de afspraken houden.

Service
Jan Ebbelink (Hilversum)
02/12/2015
9

Goed en deskundig personeel.
Aandacht voor de klant.
Er wordt gebeld als er extra werkzaamheden moet worden verricht

Service
Paul Hofmeester (Hilversum)
02/12/2015
10

Uitmuntende garage

Service
Annelies de Vries (Hilversum)
26/11/2015
10

Goede service. Correcte behandeling. Vriendelijke medewerkers.

Service
Ron Rooke (Huizen)
26/11/2015
9

Service , klantvriendelijk en duidelijke uitleg.

Verkoop
Anoniem
25/11/2015
9

de persoonlijk benadering

Service
Elisabeth van Willigenburg (Hilversum)
25/11/2015
10

Het personeel. Hier is altijd enorm behulpzaam en vriendelijk, mijn auto wordt netjes afgeleverd, en er is een perfecte wachtruimte

Service
Mevr. A.F. de Lange (Hilversum)
25/11/2015
9

Omdat ze zeer klantvriendelijk zijn en altijd bereid, wanneer er een probleempje is met de auto, er direct naar te kijken

Verkoop
Marco Kruczynski (Kortenhoef)
24/11/2015
10

Ik ben goed geholpen door deze dealer alle vragen zijn juist en naar tevredenheid beantwoord. De servies is gewoon een 10 waard. Echt een aanrader voor iedereen die en auto (Toyota ) wil kopen.

Service
Mevr. Y.M.Moeijes-Zaal (Bilthoven)
23/11/2015
8

omdat ik altijd naar tevredenheid wordt geholpen

Service
Anoniem
18/11/2015
10

Goede betrouwbare dealer! Goede service!

Service
Anoniem
11/11/2015
8

Prima service aardige mensen

Service
Mevrouw S. Vos (Hilversum)
11/11/2015
9

correcte behandeling en uitstekende service

Service
T.J.Horst (Kostverloren 78 1251 TR Laren)
11/11/2015
9

Rijden al langer dan 6 jaar Toyota, Zijn zeer tevreden over de dealer en de Toyota

Service
Heran (Zandvoort)
10/11/2015
3

Geen vriendelijke ontvangst.
Voor opgave van de kosten voor een kleine carrosserieschade moest ik echt insisteren om het zwart op wit te krijgen,
en dan bleef het bij een bedrag zonder specificatie.
Een beetje het gevoel van "hoe eerder jij weg bent, hoe beter!"

Service
Bos J.R. (Huizen.)
09/11/2015
8

vind een 8 een goed cijfer. een 10 is uitmuntend en dat krijgt niemand in mijn ogen

Service
Dhr Th. Staal (Hilversum)
09/11/2015
8

goede Service

Service
Anoniem
04/11/2015
10

Fijne persoonlijke behandeling en service. Er werd meer verholpen dan afgesproken zonder bijbetaling. Klasse!

Service
J.t.Verhoef (Loosdrecht)
23/10/2015
9

service en personeer zeer vriendelijk en zeer bekwaam

Verkoop
Wesley Meijer (Eemnes)
21/10/2015
10

Super goed geholpen en heel vriendelijk! Je voelt je snel op je gemak en iedereen denk goed mee

Service
Anoniem
14/10/2015
8

Prima dealer, nette prijzen, alles is altijd in orde en gaat volgens de gemaakte afspraak. Ik ben er erg blij mee.

Service
Dhr.E.L. van Selm (Hilversum)
14/10/2015
10

Alle mij bekende medewerkers behandelen mij op een zeer prettige en vakkundige wijze.

Verkoop
Jan Kees Paardekoper (Hilversum)
13/10/2015
9

Ik ben uitstekend geholpen . Ook na de aflevering belde de medewerker mij om te vragen of ik tevreden was.

Service
Hein Jan Plat (Huizen)
07/10/2015
10

ik kan me geen betere dealer wensen; na vele andere (merken)dealers is dit een aangename verrassing

Service
P.H.Rusch (Hilversum)
05/10/2015
10

Wij worden al 13 jaar vlot en deskundig behandeld. De medewerkers zijn vriendelijk en hebben hart voor hun werk.b

Service
Anoniem
30/09/2015
8

Nette ontvangst.

Service
Anoniem
24/09/2015
4

Toyota Toonen houdt zich niet aan de afspraak, welke ik met de dealer heb gemaakt.
Ik zou EEN jaar garantie krijgen op de HELE auto, dus inclusief de banden.
Nu is er naar 4 maanden een probleem ontstaan met een geluid achter afkomstig van de banden.
De dealer was niet coulant/vriendelijk om de banden te vervangen, ik moest een Band bekostigen om de reparatie/vervanging
van de banden door te laten gaan.
Ik heb toch recht op vervanging/reparatie van de auto bij EEN jaar garantie , wat stelt dan de garantie voor als de dealer zich NIET aan zijn verplichtingen voldoet
Ik ben instaat om Toyota Nederland te vragen hoe zij over deze situatie denken, aangezien ik het nog steeds boos ben.

Service
Dhr. F. van Overeem (Huizen)
24/09/2015
10

Perfecte duidelijke afspraken kun je met dit bedrijf maken, altijd correcte afhandeling. Bij eventuele extra kosten word ik eerst gebeld en gevraagd wat ik wil dat er gedaan wordt. De garage denkt mee over de dag dat ik mijn auto kwijt ben om mij zo min mogelijk last te laten ervaren.

Service
H. Claus (Amersfoort)
24/09/2015
10

Medewerkers zijn heel vriendelijk en zeer service gericht.

Verkoop
Anoniem
23/09/2015
10

Zeer vriendelijk personeel, staat voor je klaar. E-mails worden snel beantwoord. Persoonlijke wensen wordt naar geluisterd. Er zijn leuke deals te sluiten. Er wordt serieus onderhandelt. Alles wordt duidelijk uitgelegd.

Service
Anoniem
21/09/2015
10

prima service!

Service
dhr. R. Kleinjan (hilversum)
21/09/2015
8

zeer plezierige en correcte behandeling; tevredenstellend onderhoud van de auto

Verkoop
Ger en Nelly Smit (Weesp)
17/09/2015
10

Wij hebben nu voor de tweede keer een nieuwe auto gekocht bij de fa Toonen in Hilversum en wij zijn zeer tevreden over de
service, klantvriendelijkheid, en de garage. Het is i.d.d. een feestje als je de auto komt halen. Hij staat als een cadeautje ingepakt en dat is toch zeer speciaal. Ook het bloemetje was zeer welkom.
Wij zullen in onze directe omgeving zeker deze dealer aanbevelen om een occasion of een nieuwe auto te kopen.
met vriendelijke groet Fam Smit Weesp

Service
Anoniem
11/09/2015
10

Vriendelijk, behulpzaam, professioneel.

Verkoop
Ellen de Gruijl (Hilversum)
11/09/2015
10

De service is prima, persoonlijk en attent. Je wordt door iedereen vriendelijk en snel geholpen

Verkoop
dhr m. eveleens (hilversum)
10/09/2015
10

vriendelijk en goed gesprek over nieuwe auto

Service
Anoniem
25/08/2015
10

omdat ik zeer tevreden ben in alle opzichten

Service
Dhr. J.P.J.M. Vonk (Hilversum)
25/08/2015
10

al 14 jaar klant bij deze garage, naar volle tevredenheid.

Service
Pendavingh (Hilversum)
24/08/2015
10

Tevredeen over behandeling

Verkoop
Anoniem
19/08/2015
10

zie geen verbeterpunten

Service
M. Nebbeling (Hilversum)
19/08/2015
8

Ik ben efficiënt, adequaat, ter zake kundig, aardig en vlot geholpen.

Service
Anoniem
06/08/2015
8

Goede service en vriedelijk personeel en receptie

Verkoop
Harrie van der linden (Hilversum)
22/07/2015
10

Klant vriendelijk en het nakomen van de gemaakte afspraken, plus tussendoor contact over de vermoedelijke datum van aflevering.

Service
H.W.M. Veldkamp (Hilversum)
15/07/2015
9

Eerlijk en betrouwbaar.

Service
Anoniem
08/07/2015
8

een 8 is hoog

Service
Jos Velzeboer (Ankeveen)
08/07/2015
8

prima service, correcte bediening, vaste prijzen, no-nonse bedrijf

Service
Anoniem
06/07/2015
8

Uitstekende service en staat open voor opmerkingen van de klant.

Service
Anoniem
25/06/2015
7

meer toelichting is gewenst over servicebeurt , onderhoud en stand auto

Verkoop
Anoniem
24/06/2015
9

Klantvriendelijke dealer, goed geholpen en snel

Service
Dhr.T.Stoker (Nederhorst den Berg)
24/06/2015
8

goede service

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
10

Geen klachten
goed personeel
goede service

Service
Anoniem
17/06/2015
8

Vriendelijk en betrouwbaar.

Service
Dhr. H.Nagel (Baarn)
17/06/2015
8

Goede en prettige ontvangst en voorlichting.

Service
Hamer (Hilversum)
17/06/2015
9

Zeer service gericht, prettig.

Service
mansvelt (huizen)
17/06/2015
10

Zeer klantvriendelijk en deskundig en een schone winkel en showroom

Verkoop
mevr. R.Sels-Emous (Kortenhoef.=)
17/06/2015
10

gewoon prettige en zakelijke ontmoetingn

Verkoop
C.C.W. Petersen-Oosterbeek (Hilversum)
04/06/2015
9

De verkoper heeft mij prima geholpen.

Verkoop
Tea Boersma (Hilversum)
03/06/2015
10

ik ben inmiddels jaren klant en ben zeer positief over de verkoper en de werkplaats.
Een zeer betrouwbare garage op alle fronten.

Service
Dhr. Jan Geelhoed (Hilversum)
26/05/2015
10

Vriendelijke mensen , goede service en een goed merk. Jammer is dat je bij een jaarlijkse servicebeurt geen leenauto mee krijgt.

Service
Dhr. R. Kroon (Hilversum)
21/05/2015
7

Voor de eerste keer bij deze dealer geweest. Prima ontvangen. Als we er vaker komen zal de waardering waarschijnlijk ook hoger worden.

Service
Schipper (Hilversum)
21/05/2015
9

Ik wordt hier altijd snel en correct behandeld.

Service
Anoniem
18/05/2015
8

Vriendelijke en plezierige medewerkers, nemen de tijd om goede uitleg te geven.

Service
Hans Bos (Amsterdam)
18/05/2015
10

deskundig, betrouwbaar en vriendelijk

Service
J.Slagt (Hilversum)
18/05/2015
10

prima service, prettige ontvangst.

Service
Anoniem
13/05/2015
2

te duur, te onduidelijk. gewoon lekker beurt doorberekenen. auto niet eens wassen.

Service
J.van Witzenburg (Huizen)
13/05/2015
10

Correcte telefonische afspraak.
Prijsopgave, weer telefonisch, over aanbevolen reparaties.
Correcte afhandeling.

Service
Anoniem
30/04/2015
9

Hoffelijk personeel met een prettige klantvriendelijke benadering. Duidelijke uitleg gekregen over kosten van de reparatie vooraf. Snelle reparatie en heel fijn dat er de mogelijkheid is van een (gratis) leenfiets!

Service
Anoniem
30/04/2015
9

Komen de afspraken na; bij vertraging of extra kosten wordt er altijd gebeld.

Service
M.van Geffen (Huizen)
30/04/2015
9

vertrouwen

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Service, in elk op zicht goed

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Zeer goede service en vriendelijke mensen

Service
Anoniem
29/04/2015
10

dik tevreden!

Service
D van Breemen (Hilversum )
29/04/2015
8

Ben zeer tevreden

Service
DIRK MEERWIJK (HILVERSUM)
29/04/2015
8

fijne behandeling als klant vertrouwd personeel ze weten waar over ze praten en kennen je als klant

Service
Koos Serierse (Soest)
29/04/2015
9

Prima behandeling. Goede service . Al heel lang zeer tevreden.

Service
cpm koomen (almere)
07/04/2015
8

je word goed geholpen en alles word gedaan wat ze moeten doen . alleen jammer dat je auto niet gewassen word.

Service
Dhr.D.C. Dijkhuizen (Huizen.)
07/04/2015
8

Bij aanschaf auto heb ik op een prettige manier zaken kunnen doen met de afdeling verkoop.

Service
Anoniem
01/04/2015
9

Goede,snelle service, vriendelijke en duidelijke medewerkers.

Service
Willem Dingemans (Amsterdam)
01/04/2015
10

Prima dealer, niets op aan te merken. Bijzonder vriendelijke en behulpzaam personeel!

Service
Anoniem
25/03/2015
10

Klantvriendelijkheid en correcte afhandeling en service

Service
HP Ragothaman (Hilversum)
25/03/2015
10

Good Customer Service and friendly staff. I have recommended many of my friends to this dealer. They take time to explain everything and suggest good cars fitting your budget and requirements.

Service
Mw. Brundel (Hilversum )
19/03/2015
9

Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid staat het bedrijf garant voor!

Service
Anoniem
16/03/2015
9

Vriendelijk personeel, goede service

Service
Piet Hein van Seggelen (Hilversum)
16/03/2015
8

Ik heb geen vergelijking met andere dealers en ben verder zeer tevreden met deze.

Service
Anoniem
11/03/2015
8

Vriendelijk personeel.Altijd beleefd aan de telefoon.Maakt hier niet zo veel uit of je arm of rijk bent

Verkoop
Anoniem
11/03/2015
9

Vriendelijke, professionele en individuele behandeling.

Service
Anoniem
11/03/2015
8

Vriendelijk en beleefd personeel.

Service
Hr.K.Moen (Loosdrecht)
11/03/2015
10

een zeer prettige dealer

Service
Rick Kok (Huizen)
11/03/2015
10

Zeer aardige en kundige mensen die van receptiemedewerker tot monteur vakwerk leveren. Erg klantgericht en houden zich aan alle afspraken. Super service!

Service
Peter van Doorn (Hilversum)
10/03/2015
10

Omdat ik niets heb aan te merken en ik goed en naar tevredenheid word geholpen.

Service
C. Westerink (Baarn)
02/03/2015
10

Wij komen al 9 jaar naar alle tevredenheid bij deze dealer en vinden het personeel, zowel van de receptie, verkoop als de werkplaats bijzonder toegankelijk.
De mensen in de werkplaats werken dan wel achter de schermen, maar moeten er uiteindelijk voor zorgdragen dat de auto weer veilig de weg op gaat. Shappoo voor deze mensen; zij verdienen zeker een pluim. Het personeel van de receptie is erg vriendelijk en gastvrij, waardoor het geen straf is om de auto tvoor een beurt weg te brengen. Als de wachttijd wat langer is dan gebruikelijk wordt dit ook netjes gemeld. Een kopje koffie of thee wordt altijd vriendelijk aangeboden en er is meestal wel ruimte voor een praatje. Kortom het voelt als thuiskomen.

Service
Loretta Benit
25/02/2015
9

De klant vriendelijkheid ligt erg hoog! Ze zijn stuk voor stuk erg aardig, zijn altijd vrolijk, denken met je mee en zijn flexibel.

Service
Theo Torsing (Kortenhoef)
23/02/2015
10

Vakkundig,goede afspraken en vriendelijk personeel

Service
mw A.H. Kraft (Baarn)
18/02/2015
9

Prettige ontvangst, klantgericht, erg vriendelijk, voor zover ik dat kan beoordelen kundig.

Service
Gerrit Hellinga (Hilversum)
11/02/2015
10

Sinds de aanschaf van onze Toyota,zijn we zeer tevreden over de contacten met de mensen en de behandeling
van het personeel van de dealer.

Service
Hr.G.Vos (Hilversum)
11/02/2015
10

Prettige omgang met de klant.

Service
Anoniem
09/02/2015
9

Ondanks dat ik mijn Toyota bij een andere dealer heb gekocht omdat de occation die ik wilde niet in bij Toonen stond, heb ik mijn auto hier al jaren in onderhoud. De service is goed, snel, vriendelijk en flexibel. De communicatie over de prijs is helder en als ik langs kom voor iets kleins als een ruitenwisser word ik net zo vriendelijk geholpen als wanneer ik kom voor een onderhoudsbeurt.

Service
wim (holl rading)
04/02/2015
9

Dealer is een prima dealer die de klant in de regel herkent en even bijpraten over ervaringen en wensen.

Verkoop
Anoniem
02/02/2015
10

Accurate, deskundige, vriendelijke en persoonlijke benadering. De medewerkers denken met de klant mee en werken kostenbewust. Afspraken worden keurig nagekomen en er wordt goed gecommuniceerd met de klant.

Verkoop
Anoniem
02/02/2015
9

De dealer was duidelijk en vriendelijk.

Service
daniel (amersfoort)
27/01/2015
9

Zeer hulpvaardig tijdens de onderhoudsbeurt van onze auto (geholpen met zitjes in en uit bouwen) en zonder kosten een kras weggepoetst. Service!

Service
Peter Floor (Baarn)
27/01/2015
9

Goede garage

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

zeer fijn geholpen en in het proces naar de verkoop veel contact gehad met de verkoper wat alles aangenamer maakte en meer vertrouwen gaf.

Verkoop
Laila Alberts (Hilversum)
26/01/2015
10

Uitstekende service, aardige mensen. Als je op zoek bent naar een auto wordt er meegedacht en al kom je 10x terug omdat je je keuze nog niet kunt maken dan wordt je weer enthousiast begroet en wordt er tijd voor je genomen. Ook als er wat met de auto is of je twijfelt ergens over heeft er altijd wel iemand tijd om even te kijken.

Verkoop
M. Casteelen (Laren NH)
26/01/2015
9

Betrouwbaar en vriendelijk

Verkoop
Sylvia de Vries (Hilversum)
26/01/2015
10

Zeer klantgerichte correcte maar ook persoonlijke benadering! Wij komen hier al jaren en komen steeds met plezier terug.

Service
Drs. Peter Kropveld (Hilversum)
21/01/2015
7

De werkplaatsprijs per uur is duur. Ongeveer 90 euro p.u dacht ik.

Service
Dhr.M.Volders (Loosdrecht)
15/01/2015
10

Qua klantgerichtheid en service is dit bedrijf Top.
Ik vind wel dat ik nu het derde jaar op rij weer bijna 1000 euro kwijt ben. en dat voor een auto met nog geen 70.000 km op de teller.

Service
Anoniem
05/01/2015
10

hartelijke ontvangst, familiebedrijf

Service
Rob Buitendijk (Baarn)
30/12/2014
10

Zeer vriendelijk, behulpzaam en bekwaam!

Verkoop
Anoniem
29/12/2014
9

Toyota Toonen is zeer behulpzaam geweest om de tijd tussen de oude en de nieuwe auto te overbruggen. Aan alle kanten voelde ik me gesteund.

Service
Anoniem
11/12/2014
9

Prima dienstverlening. Aardige en behulpzame mensen

Verkoop
Angelique de Leeuw (Hilversum)
09/12/2014
10

Op aanraden van een familielid ben ik bij Autobedrijf Toonen in Hilversum geweest. Mijn ervaringen daar zijn bijzonder goed: geen geijkte verkooppraatjes maar eerlijk advies, zeer goede service, klantvriendelijk en klantgericht. Gelukkig zijn er nog bedrijven waar het wel zo werkt!

Service
Anoniem
09/12/2014
9

omdat ik content ben over zowel ontvangst als afhandeling.

Service
Ron Rooke (Huizen)
09/12/2014
9

uitstraling van het bedrijf en vriendelijke mensen.

Service
Anoniem
02/12/2014
10

Netjes en vriendelijke behandeling

Service
Anoniem
02/12/2014
9

Goede afspraken, prima service, zeer klantvriendelijk.

Service
J.J.Vermeulen (Hilversum)
02/12/2014
10

Nog niet eerder in mijn leven, ik rij reeds bijna 50 jaar auto, zo een prettige behandeling meegemaakt.

Service
P.H.
02/12/2014
10

Mijn ervaring met garage Toonen Hilversum is erg positief wat betreft klantvriendelijkheid en service.

Service
Mevrouw van Vulpen (Baambrugge)
01/12/2014
9

Klantvriendelijk en goede informatie met mogelijkheden, niet opdringerig.

Verkoop
Dhr. W. Creyghton (Ermelo)
25/11/2014
10

Zeer prettige bejegening en zeer goede kennis van zaken.

Verkoop
G ten Dolle (Hilversum)
19/11/2014
10

De garage is zeer goed ,vriendelijk en staan altijd voor je klaar .

Service
Anoniem
28/10/2014
8

Ik ben tot op heden zeer tevreden en bgoed geholpen bij deze dealer

Service
Anoniem
27/10/2014
9

ben te vrede over deze dealer dit is mijn tweede Toyota die ik bij hem gekocht heb

Service
Harry Couwijzer (Hilversum)