Beoordelingen 

723 commentaren van in totaal 723 beoordelingen
Verkoop
M A Schouten (HILVERSUM)
19-11-2019
10

Goede Service en nette behandeling

Service
D.A.Deij (Hilversum)
19-11-2019
8

Kan altijd beter wasbeurt

Service
J. Drijver
19-11-2019
10

Vanaf het eerste contact was er vertrouwen. Ik kreeg de nieuwe auto mee, terwijl ik nog een behoorlijk bedrag moest betalen. Ik heb uitgelegd hoe dat kwam, was geen probleem. Heel plezierig. Bij latere bezoeken werd ik vriendelijk verwelkomd met een handdruk. Ik voel me een gewaardeerde klant.

Service
Mevr. F. van der Linden
19-11-2019
10

Ik ben zeer tevreden over de correctheid, vriendelijkheid en professionele advisering van Automobielbedrijf Toonen.

Service
mw. L. de Boer (Huizen )
07-11-2019
9

Vriendelijke en professionele medewerkers. Auto rijdt zonder problemen en hoeft eigenlijk alleen voor servicebeurt naar de garage, maar bij klein ongelukje werden wij ook zonder afspraak snel geholpen.

Service
fam.janssen (hilversum)
07-11-2019
9

Het is gewoon een prettig bedrijf die bij mij zeer goed overkwam.

Verkoop
Dhr van Dijk
05-11-2019
9

Ben prettig en correct geholpen, zeer tevreden.

Service
Mevr. Koedijk (Utrecht)
05-11-2019
10

Dit bedrijf is uitstekend. Komt afspraken na zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Excellent personeel stelt de klant centraal!

Service
Martin Seelen (Eemnes)
16-10-2019
10

Al jaren ben ik klant bij Toyota Toonen Hilversum en ik ben altijd, zonder uitzondering, uitstekend geholpen, waarbij de klantvriendelijke en zeer goedlachse receptionisten op mij een positieve invloed hebben voor de rest van de dag.

Service
Ank van der Wel (Hilversum)
16-10-2019
10

Prima vaktechnisch bekwaam personeel, altijd behulpzaam en vriendelijk, maken ook even tijd voor kleine onverwachte dingen.

Service
Henk Wals (Hilversum)
16-10-2019
10

Aardige behulpzame mensen en zeer goede service

Service
Mevr Vet
09-10-2019
9

Zeer tevreden ,bellen op wat ze adviseren of gevonden hebben en wat er gedaan moet worden en wat het gaat kosten.

Service
mevr. m van Lunteren Roest (Hilversum)
03-10-2019
10

Het personeel is klant vriendelijk. Neemt altijd de tijd om eventuele vragen uitgebreid te beantwoorden. De kosten van een reparatie worden vooraf besproken.

Service
Wes Brouwer (Blaricum)
03-10-2019
9

Omdat deze dealer mij het gevoel geeft, ook na zoveel jaren, hier nooit meer weg te willen.

Service
d fase (hilversum)
30-09-2019
9

Deze mensen gaan goed met de klant om.

Service
J. Meijjer (Hilversum)
27-09-2019
10

Omdat ik zeer tevreden ben met de kundige monteurs, de kennis en service van deze dealer.

Verkoop
Martin Koekkoek
26-09-2019
9

Toonen Hilversum is een prettige, professionele autodealer waar je goed en professioneel wordt geholpen. Het kopen van een auto was geen spel waarbij beiden probeerden te "scoren" maar een respectvolle onderhandeling over de waarde van de in te ruilen auto. Vragen werden goed en snel beantwoord en de service was uitstekend.

Service
Thomas (Hilversum)
26-09-2019
10

Goede service en vriendelijke medewerkers.

Service
Floris (Soest)
26-09-2019
10

Medewerkers zijn allen service gerricht, adequaat in handelen, lossen problemen probleemloos op, nemen de tijd voor je en zijn uiterst vriendelijk.

Service
F.L.Bongaards (Hilversum)
26-09-2019
9

Word altijd netjes behandeld.

Service
Piet Hein van Seggelen (Hilversum)
24-09-2019
9

-

Service
M.Jongens
23-09-2019
9

Goede afstemming en communicatie over onderhoud.

Service
m. mestrom
23-09-2019
9

Tot nu toe alleen maar plezierige ervaringen met deze garage. We zijn vanaf maart jl klant hier dus nog pas kort.

Service
K.Vreeswijk
03-09-2019
9

Afspraken kloppen,prijsogaves kloppen,correcte afhandeling door medewerkers

Verkoop
B.Noordermeer (Leusden)
30-08-2019
10

Na 45 jaar werkzaam te zijn geweest in de detailhandel ervaar ik Toonen Hilversum als een warm bad, zo moet je met klanten omgaan!

Service
Mevr. Versneij (Hilversum)
21-08-2019
9

Vriendelijke en behulpzame mensen. Duidelijke afspraken.

Verkoop
Petra van Vliet
21-08-2019
9

Ik ben tevreden!

Verkoop
Henk-Jan (Nederhorst den Berg)
14-08-2019
10

Goed geholpen en duidelijke offerte gekregen, men nam de tijd om je vragen goed te beantwoorden.

Service
Arjan (Hilversum)
14-08-2019
10

Goeie service, duidelijke communicatie. Werd dmv telefonisch overleg reparaties besproken. Ik ben zeer tevreden over de service en zal ook zeker weer een volgende x bij Toyota Toonen mijn voertuig brengen voor een beurt!

Service
Jozef Schepenisse (Almere)
07-08-2019
10

Zo als ik heb laten weten Ben ik correct en deskundig op de hoogte gebracht en vriendelijk geholpen

Service
Jan Wolfswinkel (Hilversum )
02-08-2019
10

Klantvriendelijkheid. Kennis van zaken. Mens tot mens benadering. Ik heb mijn hele leven in de zorg gewerkt.Daar werd het onvriendelijk en in een commerciële bedrijfsvoering zie ik wat aandacht geven aan de klant waard is.

Service
Nadine Lowe (Hilversum)
31-07-2019
10

The staff were very helpful, friendly and knowledgable

Service
jan Ebbelink (Hilversum)
31-07-2019
10

prettige medewerkers,vakkundig,fijne samenwerking.Staan achter hun merk en prettig om mee te overleggen of om een ander praatje te maken.Ze staan voor je klaar

Service
R kroon (Hilversum)
31-07-2019
9

Ben zeer te vrede en is op loop afstand van mijn huis

Service
Dhr. de Boer
24-07-2019
10

Persoonlijke benadering met duidelijke communicatie en nakomen van afspraken, top!

Verkoop
Elly&Jean Limbourg (Loosdrecht)
23-07-2019
10

Persoonlijk, prettige benadering; je voelt je lid van de Toyota-familie

Verkoop
Marco Kruczynski (Kortenhoef)
23-07-2019
10

Kan iederen aanraden naar het Automobielbedrijf Toonen Hilversum te gaan de service en deskundigheid zijn gewoon top. Ben al ruim 7 jaar tevredene klant.

Verkoop
Hr.k.moen (loosdrecht)
23-07-2019
10

automobielbedrijf Toonen is een zeer betrouwbaar adres om uw Toyota te kopen, u wordt er altijd vriendelijk ontvangen en geen vraag blijft onbeantwoord. Alles maar dan ook alles is en wordt zonodig prima afgehandeld.

Verkoop
Jannie Veltman (Hilversum)
23-07-2019
10

Altijd vriendelijk en ze kennen je

Verkoop
Norbert Geurtsen (Almere)
23-07-2019
10

Vriendelijk ontvangst, open houding, wordt tijd voor je genomen. Auto stond al klaar voor de proefrit. Aandacht voor de vragen voor en na de proefrit. Uitstekende ervaring. Bedankt.

Verkoop
Willy van Vollenhoven (Kortenhoef)
23-07-2019
10

Prima klantbenadering. vriendelijke en gastvrije onthaal. Duidelijke presentatie van de opties bij de diverse modellen. Geen druk op het kopen van een auto(!). Goede vakkennis. Goede communicatie, ook later via de mail en telefoon over aanpassingen ed.

Service
A.Mol (Hilversum)
17-07-2019
9

Wordt al zeker 8 jaar uitstekend en beleefd geholpen

Service
Dhr. H.Nagel (Baarn)
11-07-2019
9

Goede service, deskundige en prettige mensen.

Service
S. Mulder (Nijkerk )
11-07-2019
8

Service is goed en compleet.

Service
Henny Kroon (Hilversum)
11-07-2019
9

De aandacht en de interesse waarmee naar de klant word geluisterd alsmede de duidelijke uitleg over het probleem spreekt mij zeer aan. De behandeling en de afspraak wordt goed nagekomen.

Service
Carla Krienen - van Oort (Hilversum)
04-07-2019
10

Ieder bezoek aan Automobielbedrijf Toonen Hilversum met mijn Toyota Yaris Hybrid verliep zeer prettig en correct. Het zijn bijzonder vriendelijke en behulpzame mensen. Dankzij hen blijf ik genieten van mijn Yaris: een wonder van vernuft!!!

Service
Suzanne van Dijk (Hilversum)
04-07-2019
9

Ik kom graag bij Toonen. Fijne mensen die weten waar ze het over hebben, je wordt goed geholpen, netjes te woord gestaan. Als er onverhoopt iets niet volgens plan gebeurt, word je direct gebeld en staat er indien nodig een leenauto voor je klaar.

Service
Johan van Gans (Hilversum)
04-07-2019
10

Uitstekende klantvriendelijke wijze van benadering en afhandeling.

Service
C.landstra (Lelystad )
04-07-2019
9

Goede mooie occasion gekocht, alles kwam overeen met het verwachtingspatroon. Het eerste onderhoud bezoek eerlijke betaalbare prijzen.

Service
CG van Ommen (Almere)
04-07-2019
9

Altijd vriendelijk, goed mee te praten als er wat is en de prijs opgaven zijn correct

Service
Ger en Nelly Smit (Weesp)
04-07-2019
9

Goed en betrouwbaar!!!

Service
Dhr C. Zoons (Den Haag )
28-06-2019
10

Na jarenlange ervaring met Toyota Louwman in Den Haag is dit een bijzonder plezierige ervaring. De extra rijtijd neem ik graag voor lief. Werkplaatschef neemt de tijd om uitleg te geven waar nodig. Keurig vervangend vervoer stond al klaar. Prima bedrijf!

Service
Hebly (Hilversum)
21-06-2019
10

Al meer dan 20 jaar de beste service van deze garage voor mijn Previa

Service
Peter w (Culemborg )
21-06-2019
10

Ontvangst is goed en persoonlijk.Ben naar Hilversum gegaan na slechte ervaring in Culemborg.Werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd.Tussendoor feedback gekregen over de werkzaamheden aan de auto.Kan de garage aanbevelen.

Service
Mevr. Mary Kastermans (Hilversum)
14-06-2019
9

Behulpzaam vriendelijk meedenken en adviseren. Altijd vriendelijk.

Service
M hermans (Bleiswijk )
14-06-2019
8

Ik heb vertrouwen in het personeel.zowel garage -balie .kortom alle medewerkers

Service
Cisca Meinderts (Hilversum.)
12-06-2019
9

Erg vriendelijk correct personeel! Alleen stond ik na 3 jaar ontzettend vreemd te kijken dat ik al nieuwe banden moest hebben!Reden: weinig rijden, daardoor verdroogd! Mijn buurman rijd net zo weinig als ik, een Yaris de voorganger, staat op dezelfde plaats en heeft dit niet. Het is uitgelegd, maar ik snap het toch niet.Auto is van bouwjaar 2013! Dan al nieuwe banden?

Service
Jan Hendriksen (Hollandsche Rading)
12-06-2019
10

Vriendelijk en vakkundig personeel. Onze familie komt hier al vele jaren met plezier terug voor aanschaf van nieuwe auto's en onderhoud.

Service
F. Vd Erve (Hilversum)
07-06-2019
10

Vriendelijke jongens, allemaal. Meedenkend, humor, geen straf om een jaarlijks bezoekje te brengen. Autootje voelt altijd weer als nieuw opweg naar huis. Helemaal goed!

Service
Mevrouw J.C. Bakker
07-06-2019
10

Ik vind ze zeer klantvriendelijk en ze geven op een prettige manier informatie.

Service
dhr.knopper (hilversum)
31-05-2019
10

personeel is bijzonder klantgericht.

Service
Dhr.J.Slagt (Hilversum)
24-05-2019
9

goede service, vlotte bediening, vriendelijke medewerkers

Service
G Reiners
24-05-2019
8

vriendelijk en deskundig

Service
Melanie Hendriks (Voorthuizen)
22-05-2019
10

Heel klantvriendelijk, betrouwbaar, denken mee, communiceren helder, goede service! Ze hadden zelfs mijn auto gestofzuigd bij een kleine beurt!

Service
Jos (Ankeveen)
22-05-2019
8

Goede dealer. Vriendelijk personeel. Vakbekwame monteurs.

Service
J.W. van Rhijn
22-05-2019
9

aardige en kundige en betrokken mensen !

Service
R ten Dolle (Hilversum)
17-05-2019
9

Aardig personeel zeer vriendelijk en behulpzaam

Service
Evelien Luijt
08-05-2019
10

Behulpzaam, correct en efficiënt

Service
C.schipper (Hilversum)
08-05-2019
9

Prima bedrijf

Service
dirk meerwijk (ersum)
08-05-2019
10

het ontvangst bij de receptie en de deskundigheid van het personeel en de omgang met de klant perfect ouderwets een heel fijn dbedrijf

Service
H Boers
08-05-2019
9

Zeer klantgericht Denken mee en vooruit ivm mogelijke risico’sZijn bereid ver te gaan in het vinden van oplossingen

Service
Henk kippersluis (Zeewolde )
03-05-2019
10

Prima garage

Service
Kaagman (Hilversum)
24-04-2019
9

Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit van het onderhoud van de auto's. Zeer klantgericht en vriendelijk/ behulpzaam.

Service
R van Geelen (Hilversum)
10-04-2019
10

Omdat ik tevreden ben.

Service
Angenita serierse (Soest)
10-04-2019
10

Zeer goede service en vriendelijk personeel.

Service
Familie Koomen
10-04-2019
8

Een prettige automobielbedrijf wordt goed geholpen en doen wat ze zeggen. En luisteren na je.

Service
Mw. Bomer (Nieuwegein)
10-04-2019
10

Een persoonlijke, vriendelijke bejegening. En duidelijk in de verrichtte werkzaamheden en kosten. Je voelt je echt nog klant is koning!

Service
Arjan Buijks (Blaricum)
10-04-2019
9

Al jaren een betrouwbaar adres voor mijn Prius. De heren van de receptie en de kundige monteurs maken dat ik hier graag terugkom, ondanks de soms gepeperde tarieven. Maar goed, daar is het een dealer voor. Adviezen zijn goudeerlijk en de geboden opties transparant, zoals het hoort te zijn.

Service
J. Visser (Harlingen)
10-04-2019
8

Prima dealer. Klantvriendelijk.

Service
Henk Veldkamp (Hilversum)
10-04-2019
10

Goede sfeer en deskundig advies.

Service
Van Klingeren (Gooi)
09-04-2019
6

Bij keuring moesten banden en autogordel worden vervangen. Op keuringsrapport werd alleen gordel aangegeven. Vorig jaar was zelfde gordel met zelfde "mankement" nog goed.
Budget grote beurt + keuring + reeds vervangen ruitenwissers 555 euro......(Zonder gordel vervanging)
Reparatie gordel was in andere Toyota garage gratis !!!! Bij goedkeuring APK. Geldklopperij !!!!!!! Jammer

Service
T.f.tolboom (Hilversum )
09-04-2019
9

In alles een prima dealer.

Service
W.de groot (Hilversum )
09-04-2019
8

Wordt goed en vriendelijk geholpen.

Service
Jan Kees Paardekoper (Hilversum)
09-04-2019
10

De medewerkers zijn beleefd en altijd vriendelijk. De showroom is schoon en de modellen staan goed opgesteld. Ik kom er graag en heb er al 4 Toyota's tot volle tevredenheid gekocht.

Service
R.h.m. Van de Pavert (Loosdrecht)
09-04-2019
10

Vriendelijk personeel die altijd voor je klaar staan om je te helpen, al is het probleem nog zo klein.

Service
Mevr.T.M.Bentelaar
13-03-2019
8

Ik word prettig geholpen.

Service
Patrick Brouwer
27-02-2019
9

Uitstekende, vriendelijke ontvangst. Professionele uitleg.

Service
Erwin (Huizen)
27-02-2019
10

Prettige en professionele ontvangst, goede communicatie, met veel kennis van zaken. Topgarage, zou een voorbeeld kunnen zijn voor andere automobielbedrijven.

Service
d fase (hilversum)
14-02-2019
9

de nette behandeling.

Service
Dhr. K.Salwegter (Hilversum)
14-02-2019
9

Vriendelijk. kennen de namen van elke cliënt.

Service
GJ de Jong (Kortenhoef)
14-02-2019
10

Nooit problemen, altijd doen wat ze zeggen, en verstaan hun vak.

Service
mevrouw A.H. Kraft (Baarn)
14-02-2019
9

Klantgericht, vriendelijk, spreken alles met je door, factuur klopt met wat er is verteld. Receptie/werkplaats blijven altijd vertrouwde gezichten. Het zegt iets over een bedrijf als er weinig verloop is.

Verkoop
Kees Reijn (Hilversum)
13-02-2019
10

Alerte en prima afhandeling.

Verkoop
Dhr T.R Le Febre (Hilversum)
13-02-2019
10

Mooie grote zaak die goed op orde is . Aardig en zeer behulpzaam personeel .

Service
Christa Hollenga (Loosdrecht)
06-02-2019
10

Goede service en vriendelijke, behulpzame medewerkers.

Service
Van der weide
03-02-2019
8

Fijne vaste medewerkers die mee denken .
Geen gladde verkopers , en geen verkoop protocollen

Service
N.H.Rigter (Hilversum)
03-02-2019
10

zeer betrouwbaar klant vriendelijk afspraken worden nagekomen.en de koffie staat altijd klaar.

Service
Fam J.G. Torsing (Ankeveen)
01-02-2019
8

Goede service,aardig en beleefd personeel

Verkoop
Theo en Hannie Tammer (Maartensdijk)
01-02-2019
10

zeer klantvriendelijk. leuk personeel. alles ziet er netjes en verzorgd uit. goede voorlichting over de auto

Service
Matthijs (Hilversum)
01-02-2019
8

Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Werkzaamheden werden naar wens uitgevoerd.

Service
H.M.van Reenen (Baarn)
01-02-2019
9

uitstekende service en vriendelijke uitstraling CORRECT

Service
Thea Snieder- Kamlag
01-02-2019
10

Vriendelijk , Hulpvaardig en leveren goed werk !!!!!!

Service
Ben Noordermeer (Leusden)
25-01-2019
10

Zeer vriendelijke en menselijk benadering.

Verkoop
Ilja van houten (Naarden)
23-01-2019
8

Goed bedrijf

Service
Corry Wikkeling- Passchier (Hilversum)
18-01-2019
9

Deze 9 is zeer verdiend! IK ben alle keren vakkundig en uitgebreid voorgelicht! Kortom ik ben een tevreden klant!

Service
Smith (Bilthoven)
16-01-2019
8

Prima brdrijf, klantvriendelijk en correct

Service
Jaap Verhoef (Loosdrecht)
16-01-2019
9

Zeer fijne dealer met kennis van zaken en zeer vriendelijk

Service
Rob Maas (Huizrn)
09-01-2019
10

Attente medewerkers. Een medewerker kwam zelf persoonlijk mijn sleutels langsbrengen die ik in de leenauto had laten liggen. Prima uitleg over werkzaamheden. Flexibel.

Service
Irene (Hilversum)
06-01-2019
10

Erg fijne dealer. Prettige medewerkers en er wordt goed werk geleverd. Ik beveel deze dealer zeker aan bij andere Toyota rijders.

Service
Fam. Stulemeijer (Hilversum)
04-01-2019
8

altijd prettig en adequaat geholpen

Service
Ad Langerak (Hilversum)
04-01-2019
8

Onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd.Klantvriendelijk bedrijf

Service
Freya Janssen (Hilversum)
04-01-2019
10

Altijd vriendelijk en terzake deskundig. Denken altijd mee voor de beste oplossing.

Service
K Westerink (Baarn)
04-01-2019
10

Door de goede samenwerking Klant en Dealer, en begrip hebben voor elkaar krijg je wat er mogelijk is bij deze garage,

Service
Yaron de Bok
04-01-2019
10

De service is waanzinnig. Als klant doe je ertoe en men doet z'n uiterste best je een aangename ervaring te geven.

Service
D. Bijlsma
04-01-2019
10

Deze dealer is een voorbeeld voor alle auto dealers. Ik woon in Amersfoort, maar heb bewust gekozen voor Toonen in Hilversum.De service is perfect. Zeer vriendelijk en deskundig peraoneel!

Verkoop
mw. Pia van Vulpen (Huizen)
03-01-2019
9

De service die geboden wordt; de vriendelijkheid van de medewerkers en het vertrouwen dat in mij gesteld wordt.

Verkoop
Dhr. B. Petersen (Huizen)
03-01-2019
9

Toyota Toon en is een betrouwbare garage met vakbekwaam personeel.

Service
M.J. Soumokil (Amsterdam)
03-01-2019
10

Zeer tevreden over de hulp en service.

Service
Wes Brouwer (Blaricum)
21-12-2018
10

Top garage ! Uiterst kundig! Geweldige receptie. Klant is koning gevoel. Alleen hierom al blijf ik in de toekomst Toyota rijden. De koffie is ook erg goed.

Service
Bert Puijman (Hilversum)
19-12-2018
9

Correcte en vertrouwenwekkende service

Service
R. de Bruin (Loosdrecht)
19-12-2018
10

Ik ben al langere tijd klant bij Toonen Hilversum. Uitvoering van werkzaamheden geschiedt vakkundig. Afhandeling aan receptie is correct en vriendelijk. Leenfietsen bij reparatie beschikbaar. Koffie in wachtruimte. Kortom garage om aan te bevelen.

Service
bart van lier (1274 am huizen kornwerd 68)
19-12-2018
10

zowel directie als receptie en werkplaats maakt op mij de indruk dat alles klopt

Service
Cobi Hogeveen
19-12-2018
8

Bij de receptie werd ik goed goed en duidelijk geholpen.

Service
Mevr.Naletova (Hilversum)
19-12-2018
10

Uitstekende service.

Service
dhr. M.A. van den Broek (Kortenhoef)
14-12-2018
10

de medewerkers zijn zeer competent en klantvriendelijk

Service
Mevr. C.H. de Vos
14-12-2018
10

Normaal gesproken geef ik niet zo snel een 10 (er blijft meestal wel wat te wensen over), maar ik heb tot nog toe geen slechte ervaringen met garage Toonen en kan ook geen punten ter verbetering aangeven. Mocht dat wel het geval zijn, dan zou ik geen moment aarzelen om dat wel te doen.

Service
C.W.Roof (Amstelveen)
14-12-2018
9

Prima service en.....afspraak is afspraak

Verkoop
E somer (Amersfoort)
13-12-2018
10

Ik kreeg een goede deal en dat sprak mij aan -vandaar.

Service
J. de Jong (Hilversum)
07-12-2018
10

Vriendelijk en vakkundig personeel, altijd snel geholpen en een uitstekende service!

Service
a.m. hermsen (hilversum)
07-12-2018
8

Ben tevreden met dit bedrijf.

Service
E van Haren (Hilversum)
05-12-2018
9

Bij het maken van afspraak voor banden wissel had ik direct een onderhoudsbeurt willen afspreken. De medewerker vond dit te snel nog nog geen 45000 gereden.. advies doe dit over een maand of 2. Werd keurig gebeld over de stand van mijn winterbanden. 2 waren aan vervanging toe. Was te verwachten na 5 winters. Zo hoort het niet wachten tot de klant komt maar gewoon even bellen dan is er geen onverwachts bedrag. Toyota hilversum gewoon een goede garage waar ze de klant kennen.

Service
R. Kole (Hilversum)
05-12-2018
10

Toyota Toonen is een zeer klantvriendelijke dealer !!

Service
anne van der manden (bussum)
30-11-2018
10

-

Service
Coen van Ouwerkerk (Hilversum)
30-11-2018
8

Goed geholpen aan de balie auto is een jaar oud dit is al de vierde Toyota dus ben ik goed tevreden. Dit geldt ook voor de garage op zich.

Service
R.Rooke (Huizen)
30-11-2018
9

Vriendelijke en duidelijk,zoekt naar oplossingen . Ja, top bedrijf !

Service
Bas Frederic de Pie (Harderwijk)
30-11-2018
9

Zijn zeer correct, klantvriendelijk en professioneel en komen gemaakte afspraken altijd na.

Service
K.Moen (Nw.Loosdrecht)
23-11-2018
10

Betrouwbaar, goede service, zeer vriendelijke behandeling.

Service
Dhr. F. Kofflard (Nieuwegein)
23-11-2018
9

Automobiel bedrijf Toonen excelleert in persoonlijke service. Je wordt persoonlijke ontvangen en kennen de auto. Toonen denkt in oplossingen die bij de behoeften passen. Een betrouwbare dealer van een betrouwbare merk.

Service
R Fokker (Hilversum)
23-11-2018
9

Vriendelijk. Goede wachtruimte. Koffie. Vriendelijk gesprek.

Service
Arend Pottjegort (Kortenhoef)
14-11-2018
9

Prima garage, vriendelijk personeel en een goede service.

Service
dr Anne Kaldewaij (Hilversum)
09-11-2018
10

Uitstekende service, kundig personeel, klantvriendelijke receptie.Kun je op bouwen.

Service
jan Mengerink
09-11-2018
8

Op loopafstand waar ik woon.

Service
Nico Postma (Hilversum)
09-11-2018
10

Ja, kort, klantvriendelijk, en de koffie staat klaar en zo niet dan een leenauto of fiets wat je wil.. het is een fantastisch bedrijf waar transparantie voorop staat,

Service
Dick (Breukelen)
09-11-2018
8

Duidelijkheid vooraf gegeven over de duur en tussentijds over de kosten. Helaas. Na afloop is er een rammeltje overgebleven en een storingslampje ging gelijk branden.

Service
Hr. J. de Vries (Hilversum)
02-11-2018
9

klantvriendelijk, servicegericht, kwaliteit.

Service
van den Heuvel (Baarn)
02-11-2018
9

Al 11 jaar een goede relatie met Toonen in Hilversum.

Service
Th.Staal (Hilversum )
02-11-2018
9

Prettige bedrijf behulpzaam personeel.

Service
Te Vreden Klant (Hilversum)
02-11-2018
10

Snelle correcte service voor concurrerende prijs door deskundig en behulpzame medewerkers!

Service
Daniel R (Amersfoort)
02-11-2018
9

Prima garage. Vriendelijke medewerkers die met je meedenken in oplossingen.

Service
Piet Hein van Seggelen (Hilversum)
29-10-2018
9

De aardige en betrokken ontvangst geeft mij telkens weer het gevoel, hier thuis te horen. Plus het vertrouwen in de behandeling van mijn auto!

Service
Mevr M van Baalen -Arentsen (Hilversum)
29-10-2018
8

Ik kom er graag en word altijd vriendelijk te woord gestaan.

Verkoop
hans Ueffing (hilversum)
17-10-2018
10

Prima verkoop en service.

Service
Sandra Bos
17-10-2018
9

Goede service, korte wachttijden, vriendelijk en behulpzaam personeel zowel aan de balie als werkplaats.

Service
BJ KOK
17-10-2018
9

ze zijn zeer zeker aan te raden.

Service
Angenita serierse petri (Soest)
11-10-2018
10

Ik ben zeer tevreden.

Service
Arjan Buijks (Blaricum)
11-10-2018
9

De service adviseurs en monteurs zijn voor mij de belangrijkste redenen om klant te blijven. Vriendelijk, no-nonsense en 100% betrouwbaar. Als je voor een duppie op de eerste rang wil zitten moet je naar elders, maar bij deze heren weet ik dat iedere Euro aan mijn auto “well spend” is. Je wordt uitstekend meegenomen in het proces en ze denken met je mee. Topbedrijf.

Service
Dhr. Hilhorst
11-10-2018
10

Ik kom er al jaren met veel plezier!

Service
Michiel Kalmeijer (Hilversum )
05-10-2018
10

Vriendelijk, goed gevoel voor kwaliteit. De receptie werkplaats weet precies wat er moet zonder je iets op te dringen. Verkoop Heeft moeite gedaan om te luisteren en daarna de gebruikte auto die ik zocht te vinden. Beurten gaan exact volgens afspraak of sneller. Verder een prima no nonsense uitstraling. Past prima bij een merk waar je op kan rekenen.

Service
Fred Bongaards (Hilversum)
05-10-2018
9

Word netjes ontvangen en altijd goed geholpen ook in het verleden, zo blijf je de mensen bij je houden en je maakt goede reclame.

Service
Anna van Beusekom-Postema (Soest)
25-09-2018
10

Zeer klantvriendelijk, deskundig en betrokken personeel. Denken mee, geven goed advies om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Service
Mvr. Beemster (Hilversum)
13-09-2018
8

Alles goed geregeld.

Service
Martin Overbeeke (Eemnes)
13-09-2018
8

Werkzaamheden conform afspraak en tijdstip uitgevoerd. Kleine klacht over mijn auto werd direct en zonder kosten verholpen.

Service
Ellen de Gruijl (Hilversum)
05-09-2018
10

De receptie , werkplaats en verkoop zijn top ! De benadering is persoonlijk en open en heel klantvriendelijk! Dit heeft voor mij een heel grote rol gespeeld om wederom een nieuwe auto teleasen bij garage Toonen !

Service
t.l.ijkhout (kortennhoef)
05-09-2018
9

men is vriendelijk en VAKKUNDIG geeft ook uitleg aan de klant

Service
dhr. Kramer (Hilversum)
29-08-2018
10

Alles prima in orde vriendelijke mensen bijzonder service gericht

Service
Marijke Tuinhout
29-08-2018
8

goede servicedeskundig en plezierig personeel

Service
Dhr. H.Nagel (Baarn)
29-08-2018
9

Prettige en goede afhandeling bij de receptie. Kosten volgens de normen.

Service
t.f tolboom (hilversum)
29-08-2018
9

fijne goede en correcte behandeling, ben zeer tevreden over garage toonen

Service
Louise (Nieuwegein)
22-08-2018
10

Een fantastisch bedrijf dat aan alle verwachtingen meer dan voldoet. Van de afdeling verkoop, de receptie tot aan de werkplaats iedereen is klantgericht en denkt met je mee. Heel plezierig. Vooral ook het maken van een afspraak en op tijd werken vind ik een enorme pre. Je bent niet de hele dag de auto kwijt voor een eenvoudige beurt. Ik woon niet in Hilversum, maar heb die 30 kilometer rijden er graag voor over. En er is lekkere koffie.

Service
Ger en Nelly Smit (Weesp)
22-08-2018
10

Goede service duidelijke afspraken, en klantvriendelijk.

Service
Thomas Wajer (Zeewolde)
20-08-2018
10

Zeer prettig personeel en vakkundige medewerkers!!

Service
L.G. van Diessen. (Hilversum.)
20-08-2018
9

Zowel bij aankoop als onderhoud hebben wij een zeer goede indruk van deze garage.

Service
Sietse Rozema (Loosdrecht)
08-08-2018
8

we zijn tevreden

Service
Jan Ebbelink (Hilversum)
01-08-2018
10

prima dealer, vriendelijk en deskundig personeel.Men hebben ook tijd voor persoonlijke aandacht en denken met je mee. Ook al kom je voor een kleinigheidje je wordt snel geholpen. Niets is vreemd voor hen Je wordt altijd serieus genomen

Service
J. Spithoven (Hilversum)
01-08-2018
10

Altijd keurig geholpen. Er wordt gebeld voor toestemming als er iets extra moet gebeuren wat niet was afgesproken, je krijgt een leenauto mee als je die nodig hebt.

Service
Mevr. C . Jacobs
01-08-2018
10

Ik ben erg tevreden over de service

Service
R.kroon (Hilversum zerijnstraat)
30-07-2018
9

Goed surfers zijn vriendelijk en behulpzaam

Service
d.fase (hilversum)
30-07-2018
9

deze mensen weten hoe ze klant tevreden moeten stellen

Service
J. Meijjer (Hilversum)
26-07-2018
10

Warme vriendelijke ontvangst, direct vakkundige behandeling, efficiente voorstellen en snelle service.

Service
JR Jacobs (Hilversdum)
25-07-2018
9

erg behulpzaam en vakkundig. ook nog geestig. gewoon leuk om te komen zeg maar.

Service
Dhr GJ de Jong (Kortenhoef)
25-07-2018
10

Kom al meer dan drie jaar bij deze dealer. Nog nooit een negatieve ervaring gehad. Prettige mensen die afspraken nakomen. Helder over kosten. Top

Service
Yvonne Polman (Loosdrecht)
25-07-2018
10

Ik ben uitermate tevreden wordt altijd vriendelijk en correct te woord gestaan. Service staat hoog in het vaandel Alle werkzaamheden in het verleden zijn altijd perfect uitgevoerd!

Service
Els Rijmer (Amsterdam)
25-07-2018
10

Absoluut géén slechte ervaringen, vriendelijke medewerkers, (niets uitvoeren en je er achteraf mee confronteren), altijd overleg vóóraf!Prettige wachtruimte, geschatte tijd is goed door te brengen in Showroom., met een kopje koffie en een tijdschrift om te lezen, kortom prettig toeven, geleverde werkzaamheden, zover ik dat praktisch (niet technisch) kan beoordelen, altijd in orde!

Service
John Visser (Harlingen)
25-07-2018
7

Prima garage, dealer. Betrouwbaar, service is goed. Klantvriendelijk.

Service
Klok (Hilversum)
20-07-2018
9

Top service

Service
T. Spoelman
19-07-2018
9

Bij Toonen Hilversum word je als klant serieus genomen en men neemt de tijd om naar je te luisteren. Afspraken worden keurig nagekomen en hangt een prettige vriendelijke sfeer. Bovenal is men zeer klantvriendelijk.

Verkoop
Michel van Leijen (Loosdrecht)
18-07-2018
8

Goed geholpen en zeer behulpzaam, tevreden over het verloop en vriendelijk personeel.

Service
Els van Schie
18-07-2018
10

Hoge klantvriendelijkheid en snelle service bij onverwachtte problemen en/of vragen.

Service
Schouten (Hilversum)
12-07-2018
8

Ik was super tevreden over de service en deskundigheid. Na mijn verhuizing ben ik weer terug gekomen bij **** en ik ben weer als van ouds geholpen. Er werdt zelfs meegedacht dmv een betalingsregeling. Waardoor ik toch de nodige reparatie kon laten uitvoeren.

Service
Jolanda A. Wakkee (Bilthoven)
12-07-2018
8

Voelde mij zeer op mijn gemak. Vriendelijke benadering.Ik wilde graag buiten wachten daar het zo mooi weer was; er werd door een medewerker gelijk een stoel buiten gezet!Een correcte & duidelijke uitleg betreffende de rekening.

Service
J. Sprangers (Baarn)
11-07-2018
9

Zoals bij de aankoop van de CHR Hybride, precies 1 jaar geleden, werd overeengekomen is voor het onderhoud van mijn auto 1 maand tevoren een telefonische afspraak gemaakt . De auto werd keurig op tijd op mijn adres opgehaald en de vervangauto achter gelaten en een dag later weer gebracht/ opgehaald. Na een toelichting op het uitgevoerde( 1ste en klein ) onderhoud kreeg ik de factuur met specificatie die alleszins redelijk was .Alle contacten tot nu toe verliepen heel vlotjes met vriendelijke en kundige medewerkers.Gewoon een hele goede Toyota dealer, daar in Hilversum!

Service
Rob Nijkamp
11-07-2018
10

Heb er nu 3 auto's gekocht. Goede voorlichting bij de aanschaf en goede service bij onderhoud.

Service
W.n.h. de Heus (Hilversum)
09-07-2018
8

Prettig bedrijf .

Service
P. van der Horst (Hilversum)
09-07-2018
9

Je wordt er prettig te woord gestaan, ze zijn vooraf duidelijk over de kosten en ze doen wat ze beloven.

Service
M.Kruczynski (Kortenhoef)
04-07-2018
10

De service is top de medewerkers doen hun best om alles goed te regelen

Service
M.C. Kastermans (Hilversum)
04-07-2018
9

Reeds 14 jaar klant bij Toonen. Ook nu het ons financieel wat minder goed gaat, komen ze met oplossingen.

Service
Mvr Westbroek
27-06-2018
10

Altijd vriendelijk en adequaat geholpen. Vooraf prijsopgave, nooit verrassingen achteraf. Altijd bekende gezichten die, alleen al bij noemen van mijn naam, weten welke auto/nummerbord daarbij hoort.

Service
Henricus (Hilversum)
27-06-2018
10

Aardig en geïnteresseerd, de mensen van Toonen, eerlijk en betrouwbaar, en ze leveren prima werk!

Service
Júlio Madureira (Soest)
20-06-2018
10

is goed werk plaats

Service
Hans Verloop (Bussum)
20-06-2018
10

Vriendelijk te woord gestaan en volgens afspraak en in de vooraf gestelde tijd het onderhoud uitgevoerd.Duidelijke uitleg over de van tevoren aan gegeven prijs van het onderhoud.

Service
syl (hilversum)
20-06-2018
9

Hoewel wij onze auto niet bij deze dealer hebben gekocht hebben zij ons zeer goed ontvangen en inmiddels zijn zij onze huisdealer.Zeer tevreden.

Service
Smit (Hilversum)
20-06-2018
9

Prima personeel deze zitten er al jaren en altijd vriendelijk

Service
R. de Vries (Houten)
18-06-2018
9

Voor een eerste grote beurt. Vriendelijke benadering en de gestelde tijd kwam overeen. Bij terugkomst moest de rekening nog opgemaakt maar er werd gelijk een kopje koffie aangeboden. Alles werd duidelijk gecommuniceerd en er waren geen onaangename verrassingen. Nu weer lekker genieten van een hele prettige auto. Yaris hybride aanrader:)

Service
Cisca Meinderts. (Hilversum)
13-06-2018
10

Ik vind het een echte klantgericht garage bedrijf! Prettig om hier te komen!

Service
Mevr. O. Dil (Blaricum)
13-06-2018
8

Voel mij serieus genomen, wordt overlegd, en goed uitgevoerd

Service
Evert de Haan (Loosdrecht)
13-06-2018
9

Je wordt hier prettig geholpen

Verkoop
Goran Dobricic (Hilversum)
13-06-2018
10

From the very first interaction with Toyota Toonen Hilversum we received all the required information in a timely manner and were given proper assistance and instructions. Unrelated to purchase of Toyota RAV4 I went there for Toyota Energy Challenge (and tried an extremely nice Toyota C-HR) and enjoyed every single minute of that. Even though the car was a bit delayed due to external circumstances, Toyota Toonen Hilversum managed to get the car delivered before our road trip. It was only hours before the trip, we took our new Toyota and it turned out - we enjoyed it even more :). A big "thank you" from us!

Service
Peter Meijer (Hilversum)
13-06-2018
8

Klantgerichte service. Echter, servicekosten niet goed gespecificeerd en ik vond het (daarom?) een hoge rekening.

Service
H.M. van Reenen (Baarn)
13-06-2018
8

Prima personeel en vriendelijke uitstraling

Service
Mevr. D. Schilpp (Baarn)
12-06-2018
10

Voor iedere beurt ontvang ik een herinnering. Afspraak maken is snel en correct geregeld zo ook het contact met de medewerkers van zowel balie als de garage.

Service
J N M Hoogland (Amsterdam)
07-06-2018
9

Vanwege de goede service en de vriendelijkheid van het personeel!

Service
mr SHR van Heeks
07-06-2018
9

goede service, klantvriendelijk en geduldig...

Service
Louis en Marian Kempers (Nederhorst den Berg)
06-06-2018
10

Ik kom al jaren bij Toonen en rijd al jaren een Toyota, ik ben uiterst te vrede over de auto en de service van het automobielbedrijf Toonen.Het zijn vriendelijke medewerkers aan de balie, verkoop en werkplaats.De zaak, showroom en werkplaats zien er altijd netjes en verzorgt uit.Ik heb al verscheidene mensen naar Toonen gestuurd, en deze hebben daar ook een nieuwe auto, Toyota Yaris Hybride gekocht.

Service
Hr Velzeboer (Ankeveen)
06-06-2018
8

Doet wat het belooft en geeft nazorg

Service
Mevr. E de Gruijl (Hilversum)
29-05-2018
10

De service is heel goed , alle medewerkers zijn vriendelijk en heel hulpvaardig !

Service
Dhr. W. Bisschop (Hilversum )
24-05-2018
8

Nette bediening, tijdens onderhoud gebeld dat er reparatie's nodig waren

Service
Rob v Vuure (Kortenhoef)
24-05-2018
7

Totale uitstraling

Service
dhr H. Meijburg (Hooglanderveen)
24-05-2018
10

Vanwege de behulpzaamheid, klantvriendelijkheid, transparantie en deskundigheid

Service
Mw. Ingrid Brundel (Hilversum)
24-05-2018
9

Autobedrijf Toonen komt afspraken prima na en de service voldoet ruimschoots.

Service
Dhr.J.Slagt (Hilversum)
24-05-2018
10

prima behandeling,vakkundig personeel

Service
Dhr. F.J.M Meens (Hilversum)
24-05-2018
10

De kwaliteit van het merk Toyota wordt geevenaard door de kwaliteit van het personeel en de kwaliteit van de service.Zeer aanbevolen!

Service
dhr.knopper (hilversum)
24-05-2018
10

prima dealer en vakbekwaam.

Verkoop
Mevr. N. van de Beek-Verhoog (Hilversum)
22-05-2018
9

Zeer gastvrij ontvangen. Ik ben een leek dus had veel vragen en die werden deskundig en begrijpelijk beantwoord.De verkoper stelde mij ook voor aan de balie mede werkers.Ik ben zeer tevreden.Bij het verlaten van de zaak wordt je door de balie medewerkers bij je naam gegroet .zeer zeker een 9 waard.

Service
Mw. Lit (Loosdrecht)
22-05-2018
8

Mijn auto heeft zijn eerste onderhoudsbeurt gehad, alles is keurig verlopen. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Service
M. Philips (Hilversum)
17-05-2018
9

Prettig contact, altijd eerlijk en duidelijk. Vakmensen in de werkplaats.

Service
Yvette van den Berg
16-05-2018
10

Buitengewoon vriendelijk personeel en geweldige service.

Service
dhr. A.G. van Markus (soest)
16-05-2018
9

prima dealer en garage, correct , deskundig en llantvriendelijk

Verkoop
Mevr. C. Wikkeling- Passchier (Hilversum)
16-05-2018
10

Ik geef automobiel bedrijf Toonen een 10! Prima voorlichting en uitstekende hulp!Goede en vriendelijke ontvangst bij de receptie en een mooie en overzichtelijke showroom.

Service
dirk meerwijk (hilversum)
09-05-2018
9

de klantvriendelijkheid en het zeer dekundig personeel en niets is te veel alle vragen worden altijd vriendelijk opgelost

Service
M.Ch (Katwijk )
02-05-2018
10

Top service, cozy place , efficient and friendly staff

Service
Gerrit (Hilversum)
02-05-2018
9

altijd prettige en vriendelijke service, klaar terwijl u wacht met koffie en wifi!

Service
Stoker T. (Nederhorst den Berg 1394 GZ)
02-05-2018
10

duidelijke uitleg en prima service

Service
Hr.K.Salwegter (Hilversum)
01-05-2018
8

De baliemedewerkers spreken je altijd met je naam aan.Reparaties worden correct en zo vlug mogelijk uitgevoerd.

Service
Mevr. Marrink
30-04-2018
9

Wordt altijd zeer vriendelijk geholpen.

Service
Kees
26-04-2018
10

Een prima dealer met fijn personeel. Geen onnodige reparaties, correcte behandeling

Service
R.h.m. Van de Pavert (Loosdrecht)
25-04-2018
10

Vriendelijk personeel en deskundige monteurs.

Service
kees de Groot (Eemnes)
18-04-2018
9

dit bedrijf heb ik nog nooit een klacht gehoord .

Service
Welmoet Gerritsen (Amsterdam)
18-04-2018
10

Professioneel, behulpzaam, zeer vriendelijk, goede en duidelijke informatie

Service
Dhr Willem Dingemans (Amsterdam)
12-04-2018
10

zeer klantvriendelijk, gastvrij, korte wachttijden, zonder meer uitstekend, niets op aan te merken

Service
C. Van Lonkhuisen
05-04-2018
10

Ik vind het een prettig bedrijf met vriendelijke vakkundige mensen zowel bij de verkoop,receptie alsook bij de werkplaats.

Service
J. Gout familie (Hilversum)
05-04-2018
8

De vriendelijkheid en de vakkennis straalt je tegemoet

Service
Gerard Bakker (Hilversum)
04-04-2018
10

Uitstekende vriendelijke service

Service
Ria Eskes (Nederhorst den Berg)
04-04-2018
10

Klantvriendelijk, netjes en behulpzaam

Service
Eva Zeijlstra
29-03-2018
9

Je kunt altijd rekenen op een snelle en goede service in een prettige sfeer

Verkoop
mevr. nm boon (Hilversum)
28-03-2018
10

vriendelijk

Service
Martijn Tervoort (Hilversum)
28-03-2018
10

Ik geef een 10 omdat ik al jaren tevreden klant ben en ik echt nog nooit iets aan te merken heb gehad. Dit geldt zowel voor het traject van de aanschaf van inmiddels 2 Toyota's als het onderhoud daarvan. Toonen Hilversum biedt een goede service, heeft vriendelijk personeel en Toyota is een merk dat kwalitatief erg degelijk is voor een alleszins redelijke prijs.

Verkoop
Henny Huussen (Huizen)
21-03-2018
9

Wij gingen voor informatie over het leasen van een Yaris. Door de vriendelijke behandeling en het direct aanbieden van een proefrit en daarna de gedegen uitleg van alle mogelijkheden hebben we snel een besluit genomen om de deal maar direct rond te maken.

Service
Hr. K.Moen (Loosdrecht)
21-03-2018
9

is een zeer goede garage met vriendelijk en deskundig personeel en directie

Service
Y.Wesselink
14-03-2018
9

Goede service, afspraken worden nagekomen, vriendelijk personeel

Service
I Walstra (hilversum)
07-03-2018
10

Aardige mensen, geven raad, ondersteunen, helpen je snel ook tussendoor.

Service
MRM (Bussum)
05-03-2018
10

Zeer goede service en superklantvriendelijk bedrijf; complimenten!

Service
G.T. Biebericher (Hilversum)
26-02-2018
9

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Wes Brouwer (Blaricum)
21-02-2018
10

Geweldige garage, goede service, betrouwbaar. Ik begrijp nu waarom de hele familie en aangetrouwde familie zijn/haar auto bij deze garage koopt en in onderhoud heeft. Werkelijk een topbedrijf. Nooit meer andere garage en ook nooit meer andere auto dan een Toyota.

Service
Gerard Rutten (Loosdrecht)
29-01-2018
10

De mensen zijn vriendelijk, je wordt goed behandeld en ze komen hun afspraken na. Bij eventuele problemen wordt je tijdig op de hoogte gebracht en men komt met alternatieven. Dit is erg positief, dit meedenken. Ze leveren zeer goede service. Onlangs kwam ik mijn auto halen, die was klaar. Ik reed weg en ging, om de hoek, even een boodschap doen. Daar parkeerde ik mijn auto en toen ik mijn auto van het parkeerterrein af wilde halen zag ik dat iemand een deuk in mijn auto had gereden. Helaas was deze persoon nergens te bekennen. Ik weer terug naar de garage om te kijken of ze dit konden verhelpen. Daar hebben ze mij een kop koffie gegeven en hebben ze de deuk er onmiddellijk uitgehaald. Ik hoefde niets te betalen. Echt, prima service!!!

Service
Dhr. G. Nevenzel (Hilversum)
24-01-2018
9

Automobielbedrijf Toonen Hilversum is een integer en correct bedrijf met een prettige receptie en een nette en kundige werkplaats. Altijd prettig dat in goed overleg een oplossing wordt gevonden voor mijn wensen.

Service
P.H.W.M. van Seggelen (Hilversum)
24-01-2018
9

Omdat ik zeer tevreden ben over de mensen in die garage!

Service
Theo Torsing (Kortenhoef)
19-01-2018
10

Vriendelijk personeel, goede service en afspraken worden nagekomen.

Service
DHR.C. ELSNERUS (BLARICUM)
17-01-2018
9

zowel op de balie medewerkers als op de monteurs in de garage heb ik geen reden om te klagen.

Service
Hebly (Hilversum)
17-01-2018
10

zeer vriendelijke, correcte en snelle service!

Service
Anoniem
03-01-2018
8

Onze ervaring de afgelopen 4 jaar is erg positief geweest

Service
Yvonne Polman
27-12-2017
10

Ik kom al jaren bij Toonen Hilversum en ben uitermate tevreden altijd vriendelijk en correct kortom heel prettig! En ook de service is perfect.

Service
JFA van der Linden (Hilversum )
27-12-2017
10

Correcte en snelle tenuitvoerlegging van afspraken op overeengekomen tijdstip en tegen afgesproken bedrag.

Service
Michel Nebbeling (Hilversum)
27-12-2017
8

Bij Automobielbedrijf Toonen Hilversum word je netjes en vlot geholpen. Als je vragen hebt over je Toyota weten zij het antwoord, sevicebeurten zijn zó gepiept en je krijgt je auto altijd lekker rijdend en schoner terug dan toen je ‘m neerzette!

Service
Anoniem
20-12-2017
9

zeer meedenkend, uiterst vriendelijk, kan meteen terecht

Service
Anoniem
13-12-2017
8

vak mensen

Service
Dhr. Hendrik Nagel (Baarn)
13-12-2017
9

Prettige omgang. Goede info. Vlotte afwerking.

Service
Anoniem
13-12-2017
10

Service, belangstelling, vakmanschap, sfeer.

Service
Anoniem
13-12-2017
9

Geen bijzondeeheden

Service
Jaap Verhoef (Loosdrecht)
07-12-2017
10

kundig personeel en zeer vriendelijk kostenpost wordt altijd overlegd

Service
Anoniem
07-12-2017
8

Plezierige receptie medewerkers. Fijne wachtruimte

Service
Kees Jan Pel (Hilversum)
07-12-2017
10

Top garage

Service
V maanen vkoutrik (Loosdrecht)
07-12-2017
9

Omdat ze er zeer vriendelijk zijn.

Service
Dhr. G. Hellinga (Hilversum)
07-12-2017
10

Door de prima ontvangst en zeer vriendelijke behandeling door het personeel aan de balie en de werkplaats.

Service
Ron Rooke (Huizen)
01-12-2017
9

Gastvrij en een duidelijke uitleg. Men zoekt gelijk een oplossing . Ja hoor, een goede dealer.

Service
Mevrouw M.C. van Oploo/ Visser (Bussum)
01-12-2017
9

ben heel tevreden afspraken zijn duidelijk en je weet vooraf waar je aan toe bent.Z owel werkzaamheden als prijs. Eventuele meerkosten worden telefonisch overlegd.

Service
E Sutmuller (Almere)
01-12-2017
9

Ik ben zeer te vreden. Klantvriendelijk en oplossingsgericht !

Service
Jetske Timmer (Hilversum)
30-11-2017
9

Goede service, prettige mensen, niet opdringerige verkoop, zijn enthousiast over hun producten, nemen de tijd. Leuke leestafel met koffie e.d.

Service
Anoniem
29-11-2017
10

Duidelijke goede afspraken met een optimale service en klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
29-11-2017
10

Zeer prettige vriendelijke medewerkers. Er wordt meegedacht en er wordt keurig werk afgeleverd. Kortom: zeer tevreden.

Service
Frank Verdam (Kortenhoef)
29-11-2017
9

Altijd zeer correct geholpen.

Service
W.S. Vennik (Hilversum)
16-11-2017
10

Klantgericht

Service
N.Postma (Hilversum)
15-11-2017
9

Zijn zeer vriendelijk

Service
Anoniem
09-11-2017
8

Vriendelijk, kundig en betrouwbaar.

Service
Anoniem
09-11-2017
10

Betrouwbare dealer, duidelijke informatie en prima service en afhandeling.

Service
Anoniem
08-11-2017
9

Omdat ik de service goed vind en het personeel is erg aardig en behulpzaam.

Service
Anoniem
07-11-2017
9

Een goede service, vriendelijk, duidelijke verklaring wat er gedurende de servicebeurt is gedaan.

Service
Anoniem
02-11-2017
10

Vriendelijk, meedenkend, vakkundig grondig en efficient

Service
Petrus
01-11-2017
9

ons kontak persoon maak die verskil

Service
Anoniem
25-10-2017
9

Ik ben zeer tevreden over de service.

Service
vsn den Heuvel (Baarn)
19-10-2017
9

Al 10j een goede ervaring met Toonen. Geen problemen

Service
J R Bos (Huizen)
18-10-2017
9

een negen vind ik een mooi cijfer.een tien is uitmuntend en dat haalt in mijn ogen niemand.

Service
Anoniem
18-10-2017
10

Behulpzaam, slagvaardig en bovendien ook nog eens zeer snel. Echt een top garage waar ik van op aan kan.

Service
Anoniem
18-10-2017
10

Er werken zeer vriendelijke en behulpzame mensen die je als klant behandelen en niet als pinautomaat

Service
Mevr. en Mijnheer Amersbeek (Baarn)
18-10-2017
9

Altijd correct en dienstbaar.

Service
Anoniem
11-10-2017
8

Vriendelijk, kundig, behulpzaam

Service
Anoniem
27-09-2017
8

Correcte afhandeling van diverse zaken.

Service
Jurjen Witte (Maartensdijk)
20-09-2017
8

De afwikkeling van een garantiekwestie heeft mijn vertrouwen in Toyota geschaad. Reeds 2 maanden na aflevering bleek navigatie regelmatig te in storing/uit te vallen. Dit is niet opgelost. Na verstrijken garantie biedt Toyota nu aan de navigatie te vervangen voor € 830!

Service
De heer J.Siksma (Hollandsche Rading)
13-09-2017
10

Ik krijg altijd een correct antwoord op mijn vragen en opmerkingen. Altijd een prettige sfeer

Verkoop
Anoniem
13-09-2017
9

de sfeer is relaxed, de service is niet gejaagd en we werden de ruimte gelaten om op onze eigen tijd beslissingen te nemen. Receptie was zonder uitzondering vriendelijk.

Service
Anoniem
06-09-2017
8

Ik ben tevreden over de service.

Verkoop
Dhr.E.L. van Selm (Hilversum)
06-09-2017
10

Automobielbedrijf Toonen is m.i. een uitstekende vertegenwoordiging van het merk Toyota met zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel. Voor zover het te merken valt is de onderlinge verstandhouding uitstekend, waardoor het prettig is om de garage en/of showroom te betreden.

Service
Anoniem
31-08-2017
7

we zijn tevreden over automobielbedrijf Toonen

Verkoop
Anoniem
30-08-2017
10

Ik ben heel erg netjes geholpen bij Toyota toonen Hilversum. Personeel heel erg vriendelijk en netjes te woord gestaan. Zij hebben mij goed op de hoogte gouden van de levering en na de levering een paar dagen later opgebeld of alles naar wens was. Top bedrijf! Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe Toyota!!

Service
M, Portier Humblet (Huizen)
30-08-2017
9

De service en betrouwbaarheid.

Service
Anoniem
30-08-2017
9

Ik ben zeer tevreden!

Service
Han Vonk (Hilversum)
28-08-2017
10

Personeel altijd representatief gekleed, opdrachten worden stipt uitgevoerd, tijdens beurt altijd telefonisch overleg, ook over de kosten. Professionele uitstraling.

Service
Joke Mourits- van Assendelft (Hilversum)
24-08-2017
10

Ik ben altijd deskundig geholpen, zowel met grotere als met kleinere problemen;door vriendelijke en behulpzame medewerkers, die mij goed en duidelijk te woord staan, zowel bij de receptie als in de garage. De rekening nemen we altijd samen door en elk onderdeel wordt toegelicht. Elk jaar wordt mijn auto weer prima afgeleverd, zodat ik de weg op kan gaan met een goed onderhouden Toyota.

Service
Anoniem
21-08-2017
8

goede service, duidelijk en prettig contact.

Verkoop
Anoniem
16-08-2017
10

Er is altijd goed contact met de werkplaats en de verkoop afdeling. Ook nadat de auto is afgeleverd.

Service
Gerard Rutten (Loosdrecht)
16-08-2017
10

De mensen die hier werken zijn erg bekwaam, behulpzaam, eerlijk en aardig. De werkzaamheden worden correct uitgevoerd, zoals afgesproken. Ik ben erg tevreden over de service van dit bedrijf.

Service
Anoniem
07-08-2017
10

11Omdat je altijd snel en deskundig en vriendelijk geholpen wordt.

Verkoop
Famiie de Vries (Hilversum)
02-08-2017
10

Dit is een absolute topdealer. Is betrouwbaar, scherpe inruilprijzen en reageert adequaat op vragen. Wij zouden iedereen deze dealer willen aanbevelen!

Service
E.Rijff
31-07-2017
10

Persoonlijke en goede service

Service
Anoniem
27-07-2017
8

De meeste zijn vriendelijk en denken mee. Ze geven correct antwoordt op je vragen.

Service
Guus. van Doorn (Hilversum)
26-07-2017
8

Uitstekende service en vriendelijke vakbekwame receptie

Service
Mevrouw A.F. de Lange (Hilversum)
26-07-2017
10

Omdat ik altij tot volle tevredenheid word geholpen

Service
Bert Snoeck (Hilversum)
26-07-2017
9

goede service en aardige mensen

Service
J. van Gool (Amersfoort)
24-07-2017
10

Super service, altijd alles correct en bellen me zelfs wanneer ik even vergeten ben dat het weer bijna tijd is voor de APK en een servicebeurt.

Verkoop
Anoniem
24-07-2017
10

Prima service,deskundig en vriendelijk personeel.Zij staan altijd klaar om bij vragen direct advies/hulp te bieden.Ben al jaren een zeer tevreden klant.

Service
Anoniem
24-07-2017
9

In tegenstelling tot Toyota Nederland, houdt Toonen zich wel aan alle afspraken. TOPbedrijf.

Service
Mevr E.M van Bokhoven (Hilversum)
24-07-2017
9

Altijd vriendelijk en correct. Goede service. Behulpzaam. Heb veel garagebedrijven mee gemaakt maar Toonen steekt hier met kop en schouders bovenuit.

Service
Anoniem
24-07-2017
2

Vooraf werd mij aan de telefoon een prijsopgave gegeven en op de dag van de afspraak (dat de auto naar de dealer ging) was het opeens een veel duurdere beurt. De medewerker van de eerdere prijsopgave was er niet, dus men kon zich erachter verschuilen om te zeggen dat men niet precies wist waarop de prijs aan de telefoon gebaseerd was, terwijl toen exact aangegeven is wat er moest gebeuren en er zelfs met de vorige dealer is gebeld (die het jaar ervoor de beurt had verricht). Het verschil vd beurten was opeens 100 euro meer! Vaag verhaal over net gewisselde prijzen. Terwijl de afspraak heel kort voor het garagebezoek was gemaakt. Na verbazing van mijn kant kon na enig overleg toch een andere/goedkopere beurt, die 10 euro meer koste dan het allereerst geoffreerde aan de telefoon. Het gaf het gevoel dat men je een oor probeert aan te naaien, financieel. Niet goed.

Verkoop
Bert Kok (Hilversum)
13-07-2017
9

Zeer vriendelijk ontvangst, proefrit werd aangeboden, duidelijke en deskundige uitleg over de auto.

Service
M.N.van Doorn (Laren)
13-07-2017
9

Een zeer goede garage kwa service en goed onderlegd personeel .
Weten waar ze mee bezig zijnen zijn altijd berijd te helpen waar mogenliijk

Service
Willem ijzereef (Baarn)
13-07-2017
9

Constante kwaliteit in klantgerichtheid, duidelijke informatie en onderhoudsniveau

Service
Anoniem
06-07-2017
10

Zeer vriendelijke mensen en goede vakmensen

Service
Anoniem
06-07-2017
8

Prima garage. Niets op aan te merken !

Service
Anoniem
03-07-2017
9

Zeer tevreden

Service
anbeek
30-06-2017
9

ja

Service
Anoniem
30-06-2017
7

Het is een erg goede auto, dus elke dealer is dan goed

Service
Anoniem
30-06-2017
8

ik wordt steeds op een prettige wijze ontvangen en te woord gestaan.

Service
Natalja Andrianova (Hilversum)
27-06-2017
10

Ik ben helemaal tevreden.

Verkoop
Anoniem
22-06-2017
9

Correcte behandeling, nog nooit een probleem ervaren, zeer klantvriendelijk.

Verkoop
Petra Lit
21-06-2017
8

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wanneer ik met vragen kom worden die netjes beantwoord. Wanneer het kan wordt een probleem meteen opgelost.

Service
Anoniem
21-06-2017
9

op de afdeling onderhoud altijd vriendelijke mensen en snelle service

Verkoop
Jan Hoogland (Huizen)
16-06-2017
10

Al heel lang klant bij Toyota Toonen in Hilversum. Trouw aan het merk Toyota èn aan de garage c.q. mederwerkers.
'k Word altijd heel vriendelijk (bijna als een familielid!) ontvangen en krijg altijd goede uitleg wat er met de auto gaat gebeuren bij een beurt en bij extra's die dan aan de orde zijn. Kortom een garage en mensen die ik trouw wil blijven!

Verkoop
Anoniem
13-06-2017
9

Bekend met deze toyotadealer en garage

Service
Anoniem
07-06-2017
8

Ik kom graag bij Toonen Hilversum. Zeer persoonlijk en fijne wachtruimte

Service
Anoniem
07-06-2017
10

goede en snelle service

Service
Dhr. van Loenen
07-06-2017
10

Ruim drie jaar geleden auto gekocht en zeer professioneel advies gekregen. De extra garantie gaf een prettig gevoel maar bleek niet nodig. Van personeel in de werkplaats tot in de winkel: iedereen is prettig in de omgang, voelt verantwoordelijkheid en denkt mee. In de wachtruimte is het prettig toeven met een actuele krant en lekkere koffie. Mijn zwager onderhoudt onze auto en desondanks kan ik altijd bij Toonen terecht voor advies, of zoals onlangs, het direct repareren van een lekke band. Mijn volgende auto wordt 100% een Toyota en mijn eerste bezoek wordt zeker Toonen.

Service
Frank van Overeem (Huizen)
07-06-2017
6

afgelopen 40 jaar goede ervaring. Laatste bezoek was een portemonnaie leegtrekker voor mij en dat is door een second opinion gebleken. Toyota? ik weet het niet.

Service
Anoniem
07-06-2017
8

Zeer goede uitleg over reparatie incl. prijsopgave en tijdspad van de reparatie.

Service
Dhr. G. Nevenzel (Hilversum)
01-06-2017
9

Kundige monteurs, nette werkplaats, klantvriendelijke receptie.

Verkoop
Wim Heerschop
31-05-2017
8

Goede afhandeling en duidelijke uitleg!

Verkoop
Frans vermeul (Loosdrecht)
31-05-2017
8

Goede behanding

Verkoop
Anoniem
24-05-2017
8

duidelijk, goeie service en geen verborgen trucs

Verkoop
Anoniem
24-05-2017
9

Omdat iedereen daar ontzettend vriendelijk en behulpzaam is. Het is een mooie sfeer gecreëerd .

Service
E.de Lange (Hilversum )
24-05-2017
8

Goed geholpen alleen tijdslimiet niet altijd duidelijk.

Service
Anoniem
24-05-2017
9

Ik vind dat de medewerkers van automobielbedrijf Toonen:
- betrouwbaar,
- klantvriendelijk,
- efficiënt zijn.

Service
J.Slagt (Hilversum)
17-05-2017
8

prettige behandeling, prijsopgave correct uigevoerd

Service
Anoniem
17-05-2017
9

Goede service. Duidelijke afspraken die nagekomen worden. Vriendelijk personeel die meteen laat weten als er extra kosten zijn, uitleggen waarom en je een keuze geven.

Verkoop
Dhr. A Leijendekkers (Maartensdijk)
12-05-2017
8

Prettig ontvangst, goede koffie, prima uitleg over alle nieuwe snufjes in de auto, blue tooth ingesteld , mooie bos bloemen, Dikke pluim

Service
W pennings (Kortenhoef)
11-05-2017
10

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Service
Dirk Meerwijk (HILVERSUM)
11-05-2017
9

de prettige omgang met het personeel

Verkoop
Rick Eckhart (Naarden)
10-05-2017
10

Zeer vriendelijke mensen en afspraken worden altijd na gekomen. Ook service en nazorg is goed op orde.
Ben zeer te spreken.

Service
A. Schutter (Hilversum)
04-05-2017
9

Goede en snelle hulp, service en uitleg. Heel tevreden! Ik kon zelfs zonder afspraak langskomen nadat het uiteinde van mijn uitlaat vervangen moest worden.

Service
Anoniem
03-05-2017
9

Omdat zowel de onrvanvst als de uitleg over de werkzaamheden uitstekend was.

Service
Anoniem
03-05-2017
10

Goede service, klantgericht

Service
Anoniem
28-04-2017
8

Behulpzaam en klantvriendelijk

Service
Rob Comes (Hollandsche Rading)
28-04-2017
10

Het is al vele jaren een uitstekende garage met zeer bekwame, vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Service
t.f tolboom (hilversum)
26-04-2017
9

fijne goede garage, met zeer prettig personeel

Service
T.Stoker (Nederhorst den Berg)
26-04-2017
8

prima

Service
.Y.M. Moeijes V (Bilthoven)
20-04-2017
9

Het is een heel prettige garage en heel deskundig en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
19-04-2017
7

Is voldoende

Service
C de Groot (Eemnes)
19-04-2017
9

een betrouwbare firma.

Verkoop
Anoniem
19-04-2017
9

Prima service

Service
P.L. Hoogendoorn (Hilversum)
18-04-2017
9

In de eerste plaats heb ik het gevoel dat, wanneer ik de weg weer opga, ik in een veilige auto rijd.
Ten tweede krijg ik hele goede service en heb heel goed contact met de eigenaar en het personeel.

Service
Mevrouw Nita Binda (Hilversum)
18-04-2017
9

Vriendelijke medewerkers en de werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.
Ik ben zeer tevreden

Service
Anoniem
13-04-2017
10

Ontvangst heel hartelijk ! Werkzaamheden naar mijn mening top uitgevoerd !
Ik had niemand , die mij konhalen en ren





Prettige ontvangst aan de balie ! De werkzaamheden zijn naar mijn mening altijd goed uitgevoerd !
Betrouwbaar !! De laatste keer ben ik naar huis gebracht en weer opgehaald , omdat ik dit keer niemand anders had , die dit kon doen ! Heel fijn ! Als ik t.z.t. een andere auto koop is het beslist bij Automobielbedrijf Toonen in Hilversum !

Service
Ronald van Ham (Amsterdam )
07-04-2017
8

Het was zoals gewoonlijk weer goed. Vriendelijke ontvangst, werkzaamheden op tijd gestart. Duidelijke uitleg en rekening.

Service
Dhr Willem Dingemans (Amsterdam)
05-04-2017
10

Bijzonder vriendelijk en adequaat personeel. Je voelt je er echt klant. Niets op aan te merken.

Verkoop
Jurrian Has (Laren)
29-03-2017